Selamat Hari Jadi Sayang....

Assalammualaikum...

24 September 2013....

Selamat Hari Jadi untuk diri sendiri....kuikuikui

Yela..Saya sayang diri saya..tu yang panggil diri sendiri sayang....

Sayang sudah tua uollsss..

Perasaan??

Takde rasa ape-ape melainkan berfikir lagi banyak benda yang nak kena hadapi pasnih...Dugaan, cabaran, bahagia, gembira, sedih, kecewa, jatuh, bangun....

Dan yang paling haru sekali, malam tadi, memang saya terbayang macam mana mama saya menahan sakit lahirkan saya..macam keadaan abah saya sambut saya masa tu..apa perasaan dorang masa saya lahir...

Macam mana perjalanan mereka membesarkan anak yang kuat makan...kuat tido...kuat merengek *nih dulu je..hihi*...kuat teriak...kuat merajuk...dan selalu blur...omaigosh..

Alhamdulilah..bersyukur sangat..
Walau hidup sederhana...tapi saya tak pernah rasa kurang dalam hidup saya...
Bersama mama dan abah saya adalah tempat yang paling selamat dan hepy bangat...

Okey...stop sedih..sedih..

Di hari yang indah ini...eceh...
ehem..ehem...tak mintak pape pun dari korang readers, followers, strangers or lovers...

Cukuplah kalau dapat bagi....

Iphone 5, Macbook, kereta Mazda, dan rumah banglo sebijik...Jadi la kan....

*larii****


hihihi...cukuplah sekadar DOA...

dan..

terus menyinggah sini blog yang serba biasa-biasa aje...

Walau tak ada kad ucapan yang ada muzik tu....
tak ada bunga ros atau roselle...
tak ada teddy bear besar gedabak atau panjang macam gerabak...
tak ada patung duduk dalam salji...
tak ada fererrooo rocher
tak ada nyanyian sumbang
tak ada kek resipi rahsia *secret recipe*.....
tak ada handbeg cap coach
tak ada jamuan terkejut *suprise party*


Dah cukup ingatan dari family...sahabat setia...dan kesayangan...

Terima kasih atas keikhlasan korang..
I love u ollss till i die...

"I wish i get a toyota wish"..walaweh...

To my partner in crime..

Saya sudah ready untuk projek tengah hari nanti...hihihihi ^_^



tata titi tutu
sekian
wasalam


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

15 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

bojie_boboy86 berkata...

hepi besday untie mira......success always & sentiasa dalam lindungan Allah serta dikurniakan rezeki yang melimpah-limpah....

Mira Adzlia berkata...

@bojie_boboy86 hihi..tenkiu dear zai.lebiu la.hihi ^_^

bojie_boboy86 berkata...

@Mira Adzlia raya haji ni kita blik kl..klu free mai la umah...hihihi

Farah And The Fairy World berkata...

Selamat hari jadi mira...sma besday dgn abg farah lah...hope apa yg di wish tu akan tertunai ye..insya Allah

Siti Norhayati Hj Tapsir berkata...

kak mira epy besday ! may ALLAH bless u. selamat pengantin baru. hihihihi :D

ieda immi berkata...

lamanyaaaaaaaaaaaa tak mai sini
eppy bday dik !

ika berkata...

Happy birthday Mira..

Norazilawati Ahmad berkata...

Assalamualaikum dan salam perkenalan..Selamat hari lahir..semoga sentiasa diberkati dan dilindungi ILAHI:) norazhobbies

Kesuma Angsana berkata...

happy belated birthday yer dear!

Mira Adzlia berkata...

@bojie_boboy86 owh..in shaa Allah.. ^_^

Mira Adzlia berkata...

@Farah And The Fairy World in shaa Allah..kim slm kt abgnya..huhu.... ^_^

Mira Adzlia berkata...

@Siti Norhayati Hj Tapsir tenkiu....hahaha..senget...blom jd pngantin lerr..hihi

fieda berkata...

happy belated besday daling...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

HBB Mira
moga panjang umur murah rezeki selalu

QasehnyaRania berkata...

hapy belated besday mira..

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia