Saya suka! Saya suka!

Assalammualaikum....
fuuuu...
first time weh berbelog pakai fon nih....terasa diriku begitu jakun sekali....hihi
hoho..
mood sekarang ni...
"Saya suka! Saya suka"!
hah..dah macam si Meimei dalam upin ipin dah ni...
nak tau ape yang saya suka?
nantikan di entri akan datang...tungguuu!! *gedik sangat der*
saya tinggalkan korang dengan gambar rajah berikut....hoho...ni intro tau..baru intro...hihi
xoxo :D publish *perasan jadi dian jap*
see u soon uollss...
Tata titi tutu
sekian
wasalam





♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

15 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Ayu azmir berkata...

wahh,.... canggihnya die.... bile nak berbuat macam ni... huhuhuhu....

Fendy berkata...

semakin maju nampaknya...

hnahdy berkata...

susah pakai fon.. kecik. kalau yang touch skrin lagu susah.hehe

hazwan hairy berkata...

suka gak!..hahaha

cerita best berkata...

hahahaha joe suka joe suka hahah

QasehnyaRania berkata...

bagus2 dah maju :D
mira,
cantik la pic yg awan tu..kat na ni?

boni kacak berkata...

entah apa lah yang dia suka sangat tu..tak sabar nak tunggu entri terbaru dia..hehehe

aimaniman berkata...

Yupp seronok kan x yah buka laptop atau nb.. bleh update blog sambil baring2 nak lg puas guna tab..sampai ralik ngan anak2..ishh

Eyriqazz berkata...

gambar di entri agak kecil..

P.s : Mohon bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

zila manaf berkata...

cantiknya gambaq~~~huhu xoxo :D

ieda berkata...

wah ...hurmm akakje x pandai layieguna hp nak update niee ekeke;)

Tihara berkata...

as salam

kadang2 sedap guna henpon..senang nak uplod gambo.nice pic, kat mana mira?

adza irdawati berkata...

yeayyy mak pon suka... boleh baca blog hari2 dengan update di mana mana jua kannn ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah2 bagus dh makin maju hikss

^^eKaTiKaH^^ berkata...

wah, berblog pakai phone sehh.. hehe..kite tak pernah lagi :P

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia