Hari Selasa bagus pakai pink

Asslammualaikum.....

Orang kata, hari Selasa bagus kalau pakai warna pink....

Yeke?

Betul weh...kata orang (balik-balik orang jer kata), warna pakaian mempengaruhi mood atau perasaan seseorang........

"berpakaian mengikut tema warna pada hari-hari tertentu akan membuat kita menarik keceriaan, kebahagiaan, kemakmuran, kejayan, kekayaan dalam hidup kita".............. *wah, gitu katanya*

hari ni hari Selasa....hari pakai pink....bukan hari Rabu ke? sebab hari Rabu kan pink day kat Baskin Robbin...hihihihi....

Yer...hari Selasa memang elok pakai warna pink..katanya, warna kasih sayang gitu....kununnya hari ini adalah hari beremosi dan meluahkan rasa kasih dan sayang pada keluarga dan rakan..owh..dan juga kepada pakwe... *gatal yer*
nampak tak kasih sayang di situ??ngeee~~  ( ^_^ )

hohohohoho....kemakmuran..kekayaan..kekayaan..kekayaan...
ke marilah kau *eh..eh...*

ni la jadual warna-warni di aidilfitri.....
sumber dari : gempakz.org

jadi, kepada semua.....marila sama-sama kita mula menggosok baju mengikut warna setiap hari.....hohohoho.....

ala...dating mesti Sabtu Ahad kan..takkan nak pakai warna yang sama jer..balik-balik merah...balik-balik hitam...owh...no..no....

pesanan penaja : entri nih terwujud pabila secara tak sengaja terdengar kat Suria fm dan kebetulan hari ini memakai warna pink...owh...gitu....


Saya Suka!! Saya Suka!!

tata titi tutu
sekian
wasalam~~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

14 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Farisha Lyssa Farish berkata...

kite tag awk : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/giveaway-januari-siapa-cepat-dia-dapat.html

Nurul Faiz berkata...

menarik...

ieda berkata...

ekeke menarik dik
akk pun pakai pink , sedar atau tidak akak x suke pink , lebih suke merah dan hitam ..
tapi bila tgk dah lama x sarung warna pink , soo kebetulan hari nie berpink! lahh ;))

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

moon kalau boleh..hari2 nak pakai warna pink.. hehehe

Myra Jay berkata...

oK, ARINI PAKAI TUDUNG PEPEL.. SAMA KAN NGAN vIOLET..HEHEEE :)

Kesuma Angsana berkata...

KA suka ijau hehehe

ayut berkata...

kalau ikut jadual mmg baju tak ckup jela jawab yer..hihihi

MrS. F!zA berkata...

kita pakai merah ang2 dr atas smpi bwh..hehe

jmput join lucky draw kt blog husband sy

http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

fieda berkata...

purple geng jugak kan dgn violet..

Mia Kassim berkata...

tak berapa nak minat kaler pink...tapi bila dapat anak pompuan, secara automatiknya semua benda yg anak punya mesti kaler pink...cmna tu...

boni kacak berkata...

kalau saya pakai pink, lain macam pulak jadinya.hahahaha

Izara4eva™ berkata...

menarik ! tpi dok umah mcm xbest nk ikot tema kan -.-

Azhafizah Md Nor berkata...

warne memang mempengaruhi mood tapi kalau nak ikt jadual macam ni tak lah kan..ehehe

mr.pingu berkata...

saya sendiri xpernah pakai pink xkiralah hari apa hehehehee

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia