Hyaku Land

Assalammualaikum...

こんにちは Konichiwa!!!

Haik...haik....

Welcome to Hyaku Land....



Saya suka!!! Saya suka!!

Eh..eh....

Pegi Jepun???

Woowwwww.....hebatnya saya.....banyak kan duit saya....

Memang pun...tu guna gaji yang setaun lepas tersimpan tak guna-guna.. *walaweh*

hohohoo....itu sume dusta....bohong belaka...

hihihi,,,sebab Hyaku Land tu kat Malaysia je pun...

Serius weh....

Kat Berjaya Times Square.. kalau naik monorail, tunggu dia sebut "next station....imbi"....

Hyaku Land ni kedai RM 5.00...ala-ala macam Hinode Shop la kan....



cumil kan..kan..tong sampah mini

bekas ni cumil...cumil sangat...hohohoho



Cantik kan...kan....
Berus jamban ni namanya..hihi...eh..eh..betul la tak tipu..tak caya...tengok bawah nih

Toilet Brush
*gambar daripada laman web Hyaku LAnd*


Payung ni pun RM5.00
Kawan saya pun RM 5.00....eh.eh...itu bukan untuk dijual...hihi

Segala macam ada kat sini....hohohoho......ada mainan, hiasan rumah, barang dapur, barang plastik, barang hardware pun ada...huhuhu....

yang penting, harga dia tu..murah.... *saya agak kedekut*

pesanan penghargaan : terima kasih atas sokongan kalian semua melalui entri saya yang sebelum ni....kata-kata anda adalah semangat hidup saya......terima kasih kuucapkan padamu...atas nikmat yang diberi padamu...lalalalala.... *eh..eh..itu lagu kan*

tata titi tutu
sekian
wasalam

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

11 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Zaf98 berkata...

wahhh! sampai payung pun akak nak bergamb0r! heheee... xD
c0mel2 barang dia~ (Y)
kawaii (comel)! <<bahasa jepun :D

UniMeOw berkata...

comelnye berus jamban! haha

Mia Kassim berkata...

mmg comel barang2 dia....

izzah berkata...

bestnyer...lama xpergi times square...tertarik n menarik kedai ni...mmg nk kena singgah bila2 ni nmpak gayanya...=)

aQu Mad berkata...

kawan rm5? hihi

Nur Lavender berkata...

mcm kenal je..kt mne erk..hahaha..
p/s : rugi xinterprem kt payung tu skali..wakaka

Daddy Ziyyad berkata...

boleh aja nak gi jepun..kumpul duit sikit, booking tiket Air Asia awal awal...ekekekeke..

kedai harga barang RM5 ni, ada brg nya mmg berbaloi kita beli..ada pulak yg harganya mmg tak sampai RM5 pun....hihihih..so kena pandai pilih

-meeSUPERGIRL- berkata...

wah dah mcm dekat jepun ... kat sini takde pulak kedai mcm neh .. huh

boni kacak berkata...

eh..saya pernah lah masuk kat sini...hehehehe

QasehnyaRania berkata...

hihi..
cun2 semuanya..ada masa blh pula pergi

jemput baca sini

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/perhatian-kepada-ibubapa-atau-sesiapa.html

IntaNBerliaN berkata...

mcm best je tempat ni... tp jauh la plak.. harga murah tu yg best.. hihii

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia