Handbag RM65,995.00

Assalammualaikum....

Pagi-pagi ni tiba-tiba rasa mau soping...eh..eh..kedai belum bukak la kan...baru pukul 8 pagi kot...

Eh..eh..kan ada kedai shopping online..sekarang sudah canggih ma.....Dunia di hujung jari katanya...

Ewah...hujung jari tu yang bahaya...hanya dengan klik jer, duit dalam akaun bank boleh berkurangan..owh....borosnya....

Ala...kalau mampu apa salahnya kan..kan..ada jer yang murah-murah...jangan beli yang mahal-mahal....malas kan nak pergi shopping mall bila memikiorkan parking dan kesesakan...hohohoho...

Tadi cubalah nak beli satu beg nih...tapi apakan daya, duit berbaki yang gaji 6 bulan lepas tak berusik pun belum tentu mampu weh nak beli ni     *6 bulan tak berusik?6jam belum tentu masih sama bakinya...hihi*



ada sesapa yang boleh tolong belikan?owh..para bapak gula *sugar daddy* di luar sana, silalah tolong belikan beg ini....pabila, dapat jer beg ini, maka terputuslah hubungan kita seta-merta....hohohohoho

tapi, sekalipun banyak duit, macam tak berbaloi jer nak beli barang sebegini harganya...aduyai..dunia..dunia...

takpe..takpe....kita semua pun mampu sebenarnya..................

MAMPU TENGOK

pesanan tak mampu : saja tengok jer....tak minat pun..bukan cantik pun *ayat pujuk hati*

tata titi tutu
sekian
wasalam~~


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

14 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Knor berkata...

ha ah mampu tgok aje..kalau mampu pun tak beli kut..

MrS. F!zA berkata...

aah lah kalo mmpu pon tk kan ku labur duit yg byk kt handbag ni..hehe

Kesuma Angsana berkata...

mahal betul tu !

Mrs Velentine berkata...

mahalnya..

Mia Kassim berkata...

mahalnya....klu byk duit pun tak mahu belilah...baik buat deposit beli rumah hehe

hazwan hairy berkata...

giler! mhalnya....blh beli keta cash sebiji..hahaha...

Asma Azuani berkata...

namploh ribu?? kalo namploh hengget mampu la...huhu.

fungsinye still sama, letak henpon, brg2 mekap, buku nota ker ape ker...tak paham mende yang mahal ngat..kuikui. harganye boleh bayor downpayment kondo..giler ah..

kalo akak la kan, mampu nengok jela org lain pakai..sendiri pakai tak kot...kalo mampu pon, akak rela renovate rumah ker, dapur ker..bole la masak dengan selesa..

mohla kite sama2 tengok jek..kihkih

Myra Jay berkata...

Sama la kita mampu tengok je, bukan kata ratus ribu, ribuan malahan ratusan pun pikiaq lima nam ploh kali... heheee

ieda berkata...

HUHUHU x mampu lahh
akak samalah macam adik
tgk jelahh ekeke ;)

mummy alisha berkata...

kalau da berkenan beli jer dik,.. hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hahaha akak mampu...

mampu telan liur jer muahahaha :p

Ayu azmir berkata...

kita hanya mampu tengok je la...

ayut berkata...

mmg tak berbaloi..baik g bli brg kesihatan..leh jd sehat..hihihi :)

fieda berkata...

kita pakat2 tgk je la..

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia