Bola, pemain bola & perempuan tengok bola

Assalammualaikum.....

Eh..eh..apsal korang sedih sedih ni?

Takmo..takmo...

It's okey...kekalahan Harimau Malaya semalam adalah kalah bermaruah tau...ah...persetankan soal reff itu ..persetankan soal jurulatih itu..apa yang penting, pemain sume dah tunjukkan semangat mereka..

Walaupun kalah dengan agregat 3-1, tapi itu tak bermakna Harimau Malaya hilang sudah taringnya gitu...*wah semangatnya saya*.

Semalam serius weh, tengok penuh perasaan...siap maki-maki lagi reff yang takkan dengar pun makian saya itu..owh.. *hilang sekejap keayuan saya*

Ala...mesti korang kutuk saya kan?
Macam pandai sangat tengok bola...
Eh..eh...memang la.....Tapi lagi pandai tengok pemain bola tu...hahahaha

Huh...terpegun tengok dorang lari-lari atas padang tu..dengan gaya muka macho itu..peluh-peluh yang mengalir menampakkan kecumilan mereka....owh..rasa macam nak kapel ngan pemain bola sekarang jugak....eh..eh....

Perempuan tengok bola macam tu ek?tengok pemain jer?
Kami tengok dua-dua kot...
Yang penting kami tak tengok reff yang sengal...hohohoho...*holik betul reff Korea tu*



Okey rileks semua..sila jangan emosional sangat okey..teruskan sokongan anda....its okey...nanti Harimau Malaya akan balas balik kekalahan ni nanti...tunggu jela.. saya jadi coach nanti *ini bahana namanya*

Kepada wanita-wanita di luar sana yang berkeinginan untuk dapatkan pemain bola sebagai pakwe, skandal, tunang atau suami...sebenarnya korang dah berjaya dapatkan pun...sebab kebanyakan lelaki memang pandai main bola kan..kan..kan...tak kira ar striker ker, midfield ker, defender ker atau goalkeeper....ha..betul kan...walaupun setakat wakil kelas masa sekolah rendah..eh..okey la tu.....main bola jugak...

mesej teruja : eh..eh...macam suka la tengok farizal tu...opsss...saya memang suka penjaga gol...ehem..ehem...*harap ada yang tersedak baca ni..hihi*



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

17 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Fendy berkata...

harimau malaya tetap di hati

Ayu azmir berkata...

hikhikhik..... bersusah payah golly mempertahan kan bola... terbang kesini terbang ke sana... huhuhu.....

Aziela Azila berkata...

Husband akak mmg kaki bangku. Langsung x pandai main soccer. Cuma dia expert dalam kriket jer.

Anyway...separuh akhir is not bad at all...

Mia Kassim berkata...

Hilang mood tengo muka referee korea tu....takpe tahun lain cuba lagi....go go Harimau Malaya !!!

hazwan hairy berkata...

hahahaha! xde rezeki nk mng kali ni...apa2 pun harimau malaya kebanggaan kita...cewahhh..aummmm..ahaha...

shazrina berkata...

suke tengok orang main bola ..boleh ilang stress ..sebab mase tengok bola, kite akan meluahkan perasaan terpendam dengan terjerit jerit ..lepas abis game, jadi lebih hepi ..hihi

ayut berkata...

perempuan klu tgk bola mmg masalah...hihihi..takpela...harimau malaya blh upgrade lg performance :)

Karukord Jagau's berkata...

pasukan kita tetap di hati :)

Abe berkata...

:)

fieda berkata...

kalah bermaruah..

zety berkata...

akak pon klu tgk sukan emo..heheh..sbb kt skolah mmg aktif sukan , blh gitu;)

QA's ~ mamapapa berkata...

takpela,..dorang dh cuba sedaya upayakan? :)

IntaNBerliaN berkata...

xpa.. kalah kali ni, lenkali mesti menang.. :-)

Kesuma Angsana berkata...

sokong terus hehehe

Mrs Velentine berkata...

bertul tue..hubby MV pun pandai main bola..haha

Myra Jay berkata...

Hheee, sama la bila tengok pemain bole cari yang ensem2 je..
Part lain tak reti nak memuji apatah lagi mengeji..

Part Reff tu memang tak leh trima.. suka2 je bagi akd merah.. hohoo

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

redoo jer xder rezeki nk menang..apapon HM ttp dihati tau hikss

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia