Wondermilk

Assalammualaikum...

Mesti korang tau kedai nih kan...suka kek-kek kat sini dan decoration kedai yang ceria jer...gitu...





para cookies yang menanti si pembeli yang berkenan..saya?tak minat..(ayat berlagak padahal sebenarnya kat umah melantak biskut beli kat pasar malam jer).

ice soda strawberry RM 8.00

nih mak kita ar

RM 4.50 per piece


harga bermula daripada RM70 
**saiz agak kecik bandingkan dengan Secret Recipe munye kek tau...tapi mmg padat isi dia..hihi



Chevron Lola Cake 
1.5kg
RM 180


macam-macam ada...
cupcake dia harga starting daripada RM 50....

yang ni RM50
nih salah satu cupcake yang boleh di order untuk majlis-majlis katanya

nak tau lebih lanjut, sila lah layari ke laman web http://www.ilovewondermilk.com..

hahaha..ada macam iklan tak?
opss...wondermilk tak bayar saya...saya bayar diorang lagi ada...
memang la kena bayar pasal melantak cupcake kat situ...

peringatan : kemanisan kek-kek di situ memang mengagumkan...jadi,jangan makan banyak-banyak sangat tau..lebihkan manisan dalam senyuman....kurangkan gula dalam makanan...gitu katanya..

owh yer...wondermilk nih ada 3 cawangan...
(1) Damansara Uptown
(2) Citta Mall
(3) Publika Shopping Gallery

peberet saya, haruslah Citta Mall...

sebab :
(1) Parking masih free
(2) Parking belom kena bayar lagi (eh..eh macam sama je ayat kat atas tu)
(3) Tak ramai orang sangat
(4) Parking pun senang tak sesak sangat dan senang jugak nak dapat parking kat tempat lapang tak payah nak turun basement bagai..walaupun ada parking basement....hihihi...

mesej bersahaja : serius..sejak bergelar blogger, rasa telur goreng hangit yang digoreng sendiri pun nak jadikan topik entri..ahaksss

tata titi tutu
sekian
wasalam~~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

15 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Fendy berkata...

gulp...mahal gak...nampak sedap

Asma Azuani berkata...

cupcakes dan kek die cantek sangat...macam sayang pulok nak makan dorang...kihkih

Nursaila Norman berkata...

comel2..area KL xde ke? huhu

Ayuni Dati berkata...

cantiknya... pasti sedap kan...

~aYu~ berkata...

akak xtau pun kedai kek ni... menarik je tgk..

MAY berkata...

kedai pe ni..tak penah singgah..

Hidayah berkata...

mak aiii...mahal nye... pnh baca jugak review blogger sblm nih tapi diorang tak pnh letak harga.. jadik segan nak tanya..

thanks share info..

at least boleh sedia himpun duit dari skrg..

hekhek..

fiza berkata...

Tak pernah rasa lagi CC wondermilk nih. Masa gi Publika aritu pon tak sempat nak merasa.

Cinta Misteri berkata...

Hahaha..tk penah baca plop n3 telor goreng kamu.
Alaa..suruhla buka cwgn kat jb. Ahakss...tknk tkpe, bakal SiL CiM rajin wat kek. Oder je kt dia. [aytblagakskit]

Kesuma Angsana berkata...

mmg terbaik kat sini !

MarliaMarble berkata...

Sedapnya...! memang nampak sedap kot..tapi harga pun sedap jugak..tahap secret recipe gitu..=D

-meeSUPERGIRL- berkata...

lahai sedapnyeeeeeeeeeee ....

shazrina berkata...

erkk tercekik ..sebaik ade air ice soda stroberi tu ...

IntaNBerliaN berkata...

sedapnya kek tu tp mahal jugak yer

Mia Liana berkata...

macam best tapi jauhnya...

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia