Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Assalamualaikum...

Rasa macam dah lama jugak tak juin segmen...(yeke lama??)

Sekarang nih dengan besar hati dan besar kepalanya, saya mau juin dalam ini segmen sebab mau masuk dalam bloglist blogger pemes, terkenal dan terkemuka...Siapakah beliau??

Jeng..jeng...Tak terperanjat sangatlah la kan..sebab dari tajuk entri pun dah tau sapa dah...

Ini dia incik Hasrul Hassan....



Bagi saya, blog beliau adalah salah satu blog yang wajib saya bukak tiap kali saya berblogwalking....

Info yang ringkas, padat pastu banyak pulak tips untuk blogger yang nak berjaya dalam dunia perbelogan....

Saya semakin sayangkan blog saya...Tak kisah lah kalau tak sepopular Hasrulhassan, Fatin Liyana, Hanis Zalikha, Yuyu Zulaikha, Nisa Kay, dan .................................................

Apa yang penting, saya menulis untuk berkongsi dengan semua orang tentang pendapat saya, dengan aktiviti saya, dengan pengetahuan saya........apa-apa yang saya tahu....

Jadi, akhir kata majulah blog untuk negara...eceh....muah..muah (^_^)

**Mau juin jugak??senang jer..Klik sini dengan cermat

Tata Titi Tutu
Sekian~~
Wasalam~~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

21 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

boni kacak berkata...

dan secara besar hatinya saya nak menjerit. "SELAMAT BERSEGMEN AWAK!!" hehehe

dubuksenja berkata...

nice
ikut awak

DAIRI FARISHA berkata...

Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Farah And The Fairy World berkata...

salam...jon join sme...

selamat bersegmen
sudi2 singgah pondok buruk sy

AsmarArafad berkata...

Hai dtg sini BW, salam kenal
http://asmarpunyablog.blogspot.com

hazwan hairy berkata...

yg pasti kita gmbra ngn blog kita kan..haha...gudluck :-)

anamizu kaito berkata...

blog cik ana lg la.. blog personal je.. lg le x femes mcm deme2 tuh semua.. hukhukhuk






slm lebaran,
cik ana

Fahz berkata...

Selamat Bersegmen Adik.gudluck okey =)

IntaNBerliaN berkata...

akak pun dh lama xjoin segmen.. :-)

Afasz berkata...

slmt bersegmen ..

singgah n follow blog awk

puteri kasih berkata...

selamat bersegmen :)

Rahmah Ram Ram berkata...

sama-samalah kita bersegmen.... :-)

aimaniman berkata...

selamat join segmen dik..

semoga dapat 'tempias' blogger femes kan, akak pun kalau sempat suka juga nak join segmen.. insy

Tihara berkata...

selamat bersegmen :)

Mya berkata...

selamat bersegmen awk:)

man berkata...

selamat bersegmen..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Cinta Misteri berkata...

selamat bersegmen...

CiM jarang nak bersegmen, sbb slalu online guna hp jer, leceh klik sana sini, kadang2 tak kena, tu yg maleh...

Selamat lah kamu yaaaa

Cinta Misteri berkata...

ehhhh Best day kita lat 2 ari jerlah...hehehe thn tak sama, CiM lagi kertu

McNa berkata...

dari segmen sama ..salam kenal
http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

sambil2 tu leh tgk giveaway
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Mia Liana berkata...

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia