Zawara

Assalammualaikum....

Raya sudah mau habis....

Adeh..sekejap jer rasanya masa itu berlalu...hukhukhuk......

Sedar tak sedar, dah masuk September.....dah la lagi berapa hari sudah mau meningkat umur...huhuhu

Okey...takpe...kita jangan sedih-sedih....itu kan lumrah kehidupan...eceh... (memujuk hati kunun)

Berbalik kepada tajuk entri kita pada hari ini yer tuan-tuan dan puan-puan serta cik dan encik sekalian....

Saya bukanlah pereka fesyen...
Mahupun model...
Bukan juga seorang yang pandai berfesyen...
Berpesen pandailah...hihihi

Tapi..saya cuma lah seorang gadis biasa...eceh....
Saja nak berkongsi ngan peminat-peminat soping secara online....

Saya telah beli 1 dress yang bagi saya memang gojes...
Daripada Zawara...

Series, saya sangat puas hati...
SERIUS okey!!

Penghantaran memang sepantas yang mungkin...huhu..masa hari tu, saya order hari Ahad malam, hari Selasa sudah dapat...yeay!!!!yang paling penting, "free shipping"...suke tak??suke tak?mak suke nak...hahahaha

Ayu Dress (Kaler merah, lace kaler putih, saiz M)

Daripada material kain (chiffon) dengan lining yang tebal tak perlu risau, memang tak jarang langsung...
Sangat sedap dipakai...Ia selesa lah (macam iklan pampers lak)


Gojes kan...ups....DRESS yang gojes okey..penekanan lagi sekali..DRESS yer...orangnya biase-biase ajer....
(ehem..ehem....layan jela yer gambar model cumut yang tak bertauliah nih....muka perasan cumil seyh!!!!)

Berminat??
(Bukan orang dalam gambar nih...baju yang dipakai tu lah..huhu)
Harga RM 199 nett....
Ader saiz..tapi tengok yang mana "still available"..sebab banyak dah abis....(minat gak yang warna 'emerald green'..tapi sayang sudah abis..hukhukhuk)

Order online @ zawara.com
Jangan lupa sign up dulu...
Malas kan nak isi form??jangan malas okey..sebab tak banyak pun details yang dier mintak..lagipun senang nanti lain kali mau order lagi...hihihihi

Tata Titi Tutu~~
Sekian~~
Wasalam~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

18 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

~aYu~ berkata...

waahh.. giler gojes la kamu.. sgt cantik la mira. ate.. teringin benor mau pakai baju gitu tapi sangkut kat peha ahkak yg seksi ni.. kalau pakai sure cik abang ahkak xnak melepaskan ahkak ke mana akan mengekori setiap langkah ahkak ni..
ok.. nak tgk jap link tu.. kot-kot ada dress yg sesuwai.. huhu...

@YUNID@TI berkata...

salam perkenalan... cantiknya.... kene dengan orang nya...

Wanieys berkata...

cantik dress tu...sesuai dgn pemakainya hehe

boni kacak berkata...

wah!!! tahniah ye :)

IntaNBerliaN berkata...

serius... mmg sgt2 cantik.... lps bersalin n hbs pantang br blh pk nak beli or pakai baju camgini.. hihi

TiranaAduka berkata...

salam mira
TA mohon maaf lama x dtg sini

Tihara berkata...

mmg lawa la, kena lak org slim pakai..comey2 :)

Miss BaNu berkata...

comey2 lawa baju

MAY berkata...

harge dah mhl..sbb tu free postage..;)

mama_umar_maryam berkata...

wahhh tantek...baju & orgnyer ;)..blh try lah zawara nih

AdanyaKauUntukku berkata...

skarang ni glamer sungguh border lace ni kannn...sngat sangat nak beli

Sabila Azam berkata...

Waaahhhh !!! Cantiknya... Comel laaa.. Auwww... Love it !

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

cantekkkk dresss tuuu

Hanif Idrus berkata...

Cantik sekali...!!

anamizu kaito berkata...

wahhhhhhh cunnye Mira!!!
tp kena hati2 gak kan
beli online nih.. hehe

fieda berkata...

wah...mmg ctk..sepadan la dgn harganya..

puteri kasih berkata...

memang cantik dress tu :)

Mass berkata...

sweetla dress mcm tu ;)

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia