Zawara (warna baru)

Assalammualaikum....

Tetibe kan....jadi blogger fashion.....

Ops....saya biasa-biasa aje...saja nak kongsi dengan apa yang saya minat ngan korang-korang semua.....
Sebelum nih saya pernah buat entri pasal Zawara nih kat sini ......

Update yang baru saya tengok siang tadi, ader lagi beberapa kaler baru untuk ayu dress nih...

Serius beb...teruja untuk kedua kalinya...Adeh...
Terasa macam mau beli lagi..
Tapi takkan nak beli baju pattern yang sama kan...
Membazir pula....dah la sekarang nih dompet tu macam kurus mengeleding macam tuannya...hikhikhik

Takpela....bagi peluang untuk uollsss.....
Girls...women....boleh pakai baju nih...
To boys...men....boleh tolong belikan untuk isteri, anak, adik, adik sedara, kakak sedara, anak buah, awek, skandal (owh..ini bahaya), kawan baik, musuh, jiran sebelah, nenek sedara dan guru besar (asalkan mereka adalah perempuan...)

Jom layan jer gambar yang telah saya copy dari website Zawara

Dark Purple

Electric Blue

Lavender

Tiffany Blue

Mustard

Grey

Icy Green Mint

Adoyai..tertarik dengan kaler dark purple dengan mustard tu....
Ade sesape mau seponser tak?Mau tak?mau tak?

Ala..RM 199 jer....
( jer katanya.....)

Okey..selamat berambang mata......
hihihihi.....


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

18 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

puteri kasih berkata...

semuanya cantik dan sweet colour :)

Ikmal berkata...

Assalam, aku nie kurang sikit tentang fesyen2 pompuan... tapi aku tengok fesyen baju tu cantik juga... (^_^)

Cik Fie berkata...

wah..macam best je ^_^

Tips - Tips Promote Iklan Says My ♥
Kalau Sudi , Baca/Komen Sat :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/09/tips-tips-promote-iklan-says-my.html

QasehnyaRania berkata...

semuanya cantik2..esp ice green mint n mustard..hew..hew..
reganya kene sepet sebelah mata..hihi

Miss BaNu berkata...

cantik2 bajunya..

Budak Nakal berkata...

cantik design baju ni

Tihara berkata...

siyes mmg cun giler..esp yg green tu, mmg ske tp tak kuwos menggeleding tu lew..hiew hiew, nak mimpi lah pakai baju ni :)

Donny Ien berkata...

alamak, silap masuk ke aku ni haha~ salam kenal

Zie berkata...

cntik2 untuk badan yg slim... yg gebus mcm akk ni emmm tolk tepi lahhh hehe

anamizu kaito berkata...

hamboihhhh dress sesaje.. hehe
belom gaji la plak.. tgk je blh.hehe

Mia Liana berkata...

cantiknya baju... sesuai untuk yang berbadan kurus..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cantik gak baju2 zawara ni yer :)

Bobo berkata...

199 jerrr?? haha

Lyana Myra berkata...

lawa! wrne kuning tu sgt menyerlah =)

btw, sila singgah Yana Collections
http://sakuraitubunga.blogspot.com/

:D

~Cik Sweety~ berkata...

waahhh.. trendy la baju2 ne.. salam kenal:)

ieda berkata...

salam kenal dik

aah cantik2 baju nie .. hurmmm ;))

Mya berkata...

suka tgk warna lavender n mustard! cantik! :D

Mrs Lurve berkata...

mula2 dh nak beli, sekali terlupa si kecik dlm perut nie, mana muatnya huhuhuhu tp seyes memg cantik

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia