Saya nak jadi makmum awak!!


Assalammualaikum....


kredit kepada facebook atas gambar rajah yang menarik ini....


Sweet kan gambar rajah di atas ini??
Sweeettt giler kot....
Nak macam nih jugak...(meronta-ronta hati ini...hihihi)

Aip...jangan kata saya sudah menggatai mau kawen okey..
Umur sudah 25 tahun tau...kira umur wajib kawen kan...hahahaha....
Inilah harapan..impian...angan-angan.....dalam kehidupan saya...
Lumrah lah kan...

Hopefully....
Akan tercapai hendaknya atas izin dari-Nya....

Amin.......(tolong Amin kan ramai-ramai)....
Kerjasama daripada anda amat saya hargai....

hihihi

Tata titi tutu
Sekian~~



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

26 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

duniafana berkata...

ameeen...awak kena kawin hehe

*SiRibenMerah berkata...

baru tgk movie salam cinta..

ada dialog neh jugak tau..
ai like..

nnt ai nk mintak curik pic comel tuh leh x??

fiza berkata...

Amin...Smoga impian jadi kenyataan.

~aYu~ berkata...

terus nak cakap.. aminnnnnnnnnnnnn....
dah molek sgt la kawen tu.
akak kawin 24 tahun. dapat anak pun 24 tahun. jadi.. pikir-pikirlah.. hihikk..

miz ruha berkata...

amin.
insya-Allah.

AdanyaKauUntukku berkata...

insyaallah...aminnn

gambar itu sangat cute..dulu sebelom ada anak..suka kejar2 ngan suami sbb nak solat jemaah ngan dia..skrang ni..kalau nak berjemaah..anak2 dok sekali jemaah kat situ..kalau ikot betul2 tak pe..ni siap dia buat kita jadi kuda bila nak sujud....

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

✉ ¥ana Fauzi ✉ berkata...

Gambar atas tuuu sumpahhh sweet :))

Zie berkata...

alahai swet sangat.... good luck dear

hazwan hairy berkata...

klo jdoh xde g acaner?haha

Rara Nasiha berkata...

cepat-cepatlah kawin. bf dah ada. dah elok sangat dah tu. hihi :D

IntaNBerliaN berkata...

akak pun ada baca dkt fb... mmg sweet je kan :-)

Hazwani Harun berkata...

hihi..InsyaAllah, jodoh akan sampai..=)

misz_eyza berkata...

ada tengok dalam fb pic nie... sweet kan kalau ada yg blh jadi imam kita hehe..

✿....rossa alina....✿ berkata...

amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..amin..

haaaa banyak tak ni??hehehehe.. :)

Kesuma Angsana berkata...

amin2

fieda berkata...

insyaallah..itulah yg sebaik baiknya..sweet sgt..

Ros berkata...

Assalamualaikum Mira,

Menarik sungguh kata2 dalam gambar tu ya...walaupun lukisannya tak seberapa tapi isinya cukup bermakna...
Semoga apa yang dihajatkan Mira tu akan segera tercapai he.he...

Ogy Nordin berkata...

Sangat sweet (sambil senyum sensorang ) hehehehhehe

Mya berkata...

sweet! :)))

Aku Mad berkata...

Amiin Ya Robbil A'lamin.. :))

Ikmal berkata...

Assalam, Aminnnn, semoga impian koe tu jadi kenyataan... (^_^)

aimaniman berkata...

indahnya.. harapan yg semua orang ingin jd kenyataan.. smoga mr right tu gak boleh membimbing kita kan...

Fendy berkata...

jgn risau...jodoh dah ditetapkan...

QasehnyaRania berkata...

so sweet..insyaAllah mira..ada jodoh tak kemana =)

Miss BaNu berkata...

aminnnnn..sweet..la

Tanpa Nama berkata...

Hello, very professional high level blog! thank you for sharing. Because of good writing, and I learned a lot, and I am glad to see such a beautiful thing. Sorry for my bad English. ?

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia