Blueberry Cheese Tart

Assalammualaikum...

Hai tawan-tawan...arini tite nak cite pasal makan..onomnomnom...nak baca tak?nak tak?
ala..bacalah ek..pastu tengok gambar sekali tau..tau..tau...kalau tak tite geget korunk...

okey..sebelum korang berasa lebih geli lagi, segala ayat ngok ngek itu akan dihentikan serta merta...hihihi

Lama dah tak cite pasal makan...makanan...dan pemakan kat sini..mulai arinih, esok dan mungkin jugak lusa, nak cite pasal makan jer...boleh tak?boleh tak?tak boleh mau jugak cite..ini blog saya yang punya...hahahahahahaha (gelak secara keterlaluan bahaya kalau bakal mak mertua dengar)


sedap tak?sedap tak?

untuk mengetahui kesedapan beliau ni tahap mana, maka, saya telah membuat keputusan untuk merasainya sendiri..walaweh...

3 ketul..mewakili saya, mama dan abah

blueberry yang sangat berry rasa dia..hihihi


pendapat pendapatan : serius sedap weh...tak sia-sia mengeluarkan hasil pendapatan sebanyak RM 5.40...

rasa : rasa cheese tart la..huhu....pastu ada la rasa-rasa blueberry tu....pastu kulit dia ranggup....tak muak la bila makan...

memang cheese tart KFC pun antara yang paling sedap pernah saya rasa..saya lah....tak tau la korang..hihihi....kalau ada lagi sedap, bagitau tau...sebab nanti boleh pergi rasa..owh...makan lagi...

**rupa bentuk dan warna memang agak berbeza jika banding dengan poster KFC, tapi percayalah serius memang sedap...hihihihihi

see u soon uolls

tata titi tutu
sekian~
wasalam

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

22 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Mrs Lurve berkata...

dkt pic kfc tue nmpk menarik, tp bila dpt yg betul..mcm kusam jer heheheheh...

~aYu~ berkata...

tak penah rasa lagi.. nanti nak try la.. nampak sedap..

AQu Mad berkata...

share skit laaa kawan

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

perghhhhhhhhh terusss laporrrr hehe

Fendy berkata...

sedap2..pernah makan...

IntaNBerliaN berkata...

bila tingat cheese tart kfc, geram je rasa bb bila g kfc dorg xtau pasal ni... adehhhh... bknlah skrg, ms aritu lah yg dkt tv duk iklan, beria g kfc, xda plk.. hahahha...

zila manaf berkata...

amboihhh ulasan die...hehe

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures berkata...

nice..
mmg terasa nak try ngeeeeeeee

Nursaila Norman berkata...

sedapnya :))

Kesuma Angsana berkata...

sesekali layan juga tart ni!

LeenNajib berkata...

gmbr nmpk besh. :)

Hanif berkata...

Waduh..kenapa ler buat perut aku lapau ini.....huhuhuuh

hazwan hairy berkata...

pergh2 terliur! dah sdp...haha

syafiqakarim berkata...

on diet hahaha

puteri kasih berkata...

belum sempat rasa lagi..hukk

shazrina berkata...

ya allah, memang laa sedap egg tart tu ...memang x miss beli tu kalo singgah kfc ... :D

zOeY zAu YaH berkata...

yummy ;)

Mia Kassim berkata...

wah tak tahu pula KFC ada jual tart camtu...nanti nak try lah ni...

hnahdy berkata...

jarang makan sbb rasa telur. kena gigit sikit tart yang dah dibeli oleh kawan2 dulu kalau sedap baru beli.he

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

weeee nk try juga lah

Hidayah berkata...

alahaii...

dap dapnye..

AdanyaKauUntukku berkata...

cam sedap je
akak ni dah lah hantu tart

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia