Wordless Wednesday#12 _ Rezeki

Assalammualaikum...

Selamat Hari Rabu...




Tata Titi Tutu
Sekian~~
~Wasalam~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

27 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

ieda berkata...

suke ... suke ... suke .. ;))

Kesuma Angsana berkata...

gd sharing !

Mrs Lurve berkata...

bersyukurlah seadanya...

^^eKaTiKaH^^ berkata...

betul tu.. info bergune ^^

Myra Jay berkata...

Peringatan untuk diri sendiri jugak, TQ syer ;)

*SiRibenMerah berkata...

btul la tuh.. huhu~ insaf2..

Aziela berkata...

Tepatt sekali. Bukannya kita tak tahu kan, tapi selalu manusia nie terlupa.

mama_umar_maryam berkata...

good sharing miera :)..yup,akak pon cube elak nk ungkit2 nih..huhu

MAY berkata...

**bertuah la sgt..takde bertuahnye..hihi

AdanyaKauUntukku berkata...

akak dulu pun...was was bab bg sedekah kat org yang mintak2 tepi jalan tu..

sbb selalu ingat...dia org ni betul ke susah...betul ke depa ni peminta sedekah??

tapi skarang
insyaallah
akak dah cuba buang perasaan cam tu
biarlah dia buat ape dengan duit yang kite bg..

yang penting..kite ikhlas bg kannn...tu paling utama

selebihnya apa dia buat dengan duit tu
ke mana arah tuju..
tu antara dia dengan allah..

thanks for reminding me!!

Everything's Everythings berkata...

Betul sungguh ni ^^
thanks for reminding :D

hazwan hairy berkata...

gluppp!! T_T

Ros berkata...

Assalamualaikum Mira,

Betoi tu Mira,mau kena dok ingat selalu nih...buat apa pun mesti kena dengan ikhlas dan kerana Allah kan Mira...
Terima kasih ya Mira ,sama2lah kita ingat mengingati...

~aYu~ berkata...

thanks sharing mira.. :)

IntaNBerliaN berkata...

betoi2... setuju dgn semua kata2 tu...

Fiza Suhaimi berkata...

itulah manusia.. memang susah nak buang semua sifat tu.. thanks untuk peringatannya.. :)

Tihara berkata...

alamak lama nya akak tunggu gambo kuo tapi tak kuo, bukan salah blog ni tp salah line akak yang mencik nye nak cakap..btw akak dah singgah sini jenguk lia :)

pha is berkata...

smoga kita sama2 dijauhkan dari sifat2 tersebut...

Ogy Nordin berkata...

Terima kasih atas nasihat...;-)

Eca Dwinky Asha berkata...

suke ne. :)

Aimi Dyna ✰ berkata...

tq 4 that! and emmm.. tolong follow balik :D

Intan Wandalaara berkata...

insyaallah semoga pintu rezeki dibuka seluas-luasnya :)

-meeSUPERGIRL- berkata...

terimakasih brkgsi..

anamizu kaito berkata...

tu la kan.. byk faktor rezeki ssh nk masuk kan..

ayut berkata...

same2x kite mnjga :)

fieda berkata...

like 100 kali..hihi

QasehnyaRania berkata...

bpa yg kita dapat kita ada..
syukur..

suka kalau time dpt gaji pegang duit tu cium,ckp alahmdulillah..

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia