Romantika SchAwal



Assalammualaikum...

Ohok..ohok...
(itu bunyi batuk yer kawan-kawan ku sayang)hihihi

Tekak nih mesti ada kahak yang baru kawen (macam iklan Mucinex tu)
Masih tak berapa sihat akibat pemanasan global...(tipu je...sebab hari sabtu bole merayap dalam hujan...sekarang rasakan)....

Dah...sila berhenti mengadu..sebab blog bukan tempat aduan...
Makanya, belog adalah tempat luahan...eceh..
Disebabkan kepala hotak masih sebelah kanan masih lagi dalam keadaan bercelaru...
Makanya, tidak dapat saya membuat entri panjang lebar dan tinggi mengalah macam tuan belog ini...

Makanya...
(dah macam Nia Ramadhani dalam cite Benci Jadi Cinta dah bunyinya..asik dok makanya..makanya..kang nih makan dier kang)...

Tadi dok facebooking.....
Ternampaklah satu gambar yang tersangatlah cantiknya..
Serius weh!!
Teruja saya nengoknya..
Adeh....
Cumil giler weh!!

Romantik sangatttt...
Aish.....
Jeles..jeles...
**gambar telah disalin dan ditampal daripada facebook rasmi SchAwal

nak macam ni..nak macam ni....
ops...jangan gedik sangat..nanti orang menyampah baca...hihi

Okeylah geng sekalian..
Sampai di sini saja pertemuan kita....

Eh..eh...
untuk malam ni jer...
besok jumpa lagi ya!!Insya-Allah....

nota saja-saja : nanti saya nak photoshoot kat tepi landasan LRT...stesen......erm..stesen mana yer??stesen Taman Paramount la...sebab macam unik lak nama dia..katanya....hahahahaha

Tata titi tutu
Sekian
Wasalam~~



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

24 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

QasehnyaRania berkata...

Cantik..nk juga,boleh?

Daddy Ziyyad berkata...

Ekekeke..saya baca: SECAWAL..:P

Nice jugak buat photoshoot kat stesen keretapi ni

Karukord Jagau's berkata...

fulamak...mmg cantek la gambarnya...

Fendy berkata...

schawal...hehe...

Zul De Alexis berkata...

sweetnya depa kn...pasangan serasi..hehe

jumpa esok ok :P

Waney Zainuddin berkata...

Memang cantik gambar ni. Romatik sgt :)

Myra Jay berkata...

MJ pun suka pre-wedding ShaAwal ni, cantik dan klasik :D

Tihara berkata...

nak jugak, snap tepi gambo lori pon jadik ler :)

aizu's life berkata...

stesen mane2 pun buleh.. jgn tensen dah la.. hihi

~untung jd artis

maszull berkata...

asslamualaikum mira...memang cantik ,,,:)

Kesuma Angsana berkata...

he he KA pown suka ni

Dkna Abza berkata...

cantik!! :)

IntaNBerliaN berkata...

prewedding dorg cantik kan.. sk tgk.. :-)

Hazwani Harun berkata...

Saya tag awk..:)

http://sweetcolourful.blogspot.com/2012/10/contest-amal-impian-mampu-abang-stalker.html

mama_umar_maryam berkata...

skg mmg musim batuk miera..akak 1 family nih tgh nk baik2 ayam je

hazwan hairy berkata...

dah smpai seru lah tuh..hahaha

nanakimie berkata...

hehe,moga tercapai impian ye:)

Nurmujahidah Ismail berkata...

semoga impian di taman paramount jadi kenyataan,, :D

Ogy Nordin berkata...

Memang cantik macam movie pearl harbour plak...

fieda berkata...

dorang ni mmg sweet..

Cinta Misteri berkata...

Mcm citer jepun zaman hiroshima nagasaki di bomm

Rainbow warna warni berkata...

dekat stesen ketapi kolumpo la shantek..hikhik

NiGhTiNaNgLe_FARA berkata...

sumpah cantikkkk gila...
makin kreatif oarang zaman sekarang nih...

Mohd Shafwan berkata...

ronda2....lawa blogg...

http://shafw4n.blogspot.com/2012/10/zakat-pendapatan.html

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia