Agen Cari Jodoh

Assalammualaikum...

Selamat pagi...selamat hari isnin kepada my lovely blogger frens and all readers and stalkers (der...ader ke yang nak stalk blog ni?memang tak la..huhu)....

Isnin...biasanya hari isnin ni semua orang macam takde mood..almaklumlah la...dah bercuti dua hari...berjalan, beronggeng, berjongket ke sana ke mari....bersuka ria, bersenda gurau bersama mereka yang tercinta.....tapi, hari ni sudah bekerja....huhu..

Kerja itu perlu yer...untuk mencari nafkah...memenuhi kos sara hidup yang semakin tinggi..tambah-tambah duduk kat area keyel ni.. (Kuala Lumpur la tu)....

Dalam dok mencari mood di hari isnin yang syahdu ini, saya telah menggodam foto-foto dalam album facebook...

ahah..terjumpa pulak satu iklan menarik nih..hihi


Berminat??

telepon la sendiri...

Saya tidak ada kena mengena dengan ini bisnes...sekadar amik gambar secara suka hati, suka suki dan suka suka...hihihi


**jodoh, pertemuan adalah ketentuan Allah SWT..tapi kita pun kena usaha...betol ke tidak?hihi

tata titi tutu
Sekian 
Wasalam ~~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

21 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

aizu's life berkata...

zaman serba canggih pn still ada lg bnde ni ek.. unik.. hehehe..
'saya' xnk juin ke?? ekekekke

hazwan hairy berkata...

haha xkn smpai ketahap tuh lagi..ahhaha

Kesuma Angsana berkata...

tak nak cuba ke hehehe

MAY berkata...

eh..nk try jugak ke..relax2....hehe

~aYu~ berkata...

utk parents pun boleh gak utk carik menantu? ahahahaha.. macam-macam..

Daddy Ziyyad berkata...

agensi mencari jodoh ni kalau nak laku, carikan jodoh2 lelaki asal Italy (ni buat wanita)..dan pompuan asal Iran (buat lelaki)..ekekekeke

ayut berkata...

amek...agen cri jodoh...huhuhu.sape nk crik kawan bolehla mencube.risiko di bawah tangungjawab sendiri. ^__^

Myideakini [dot] com berkata...

Salam...

Terima kasih atas komen Mira Adzila...Ini dia hadiah khas untuk Mita

[REVIEW] Macam Tahu-Tahu Jer Kan!

ieda berkata...

ahahah leh percaya ke semua tuu
kalau akak x percaya langsung , nak2 zaman skrg nie .. huhu bahaya ';)

aKSARAfENDI berkata...

hahhaha utk org2 desperate bole la kut..keh3

Aku Mad berkata...

duit punya pasal hehe

shazrina berkata...

ade jugak iklan ceni kat mesia ni ..tu syarikat berdaftar ke ape tu? ..hehhe apepon ajal maut, jodoh pertemuan kan kat tangan tuhan ..hyeee

Mia Liana berkata...

belum pernah jumpa iklan macam ni kat sini. hmmmm sekarang kan semua pakai online je...

maszull berkata...

assalamualaikum mira...wah ada juga iklan mencari jodoh mcm ni kan...:)

Tihara berkata...

as salam,

selalu terbaca keratan fb ust don..jodoh itu rahsia Allah so kena jaga hubungan dengan Allah..jodoh pun datang insya Allah tapi apa2 memang kena usaha :)

Mrs Lurve berkata...

boleh percaya ke benda2 mcm nie, takut ada helah disebaliknya

pha is berkata...

dah cakap kat mak, kalau x kahwin lagi lepas umur 30 tahun, suruh mak tolong carikan.. hehehe

fieda berkata...

mcm2..

nanakimie berkata...

hehe......usaha jangan xusaha:)

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

hahaha...rasa lawak la pula
mcm2 ada

Pink Lavender berkata...

dahsyat iklan tuh!!!
huhuuh

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia