Old Blossom Box Store Prelove Party

Assalammualaikum...

 Hari Ahad aritu, sempatlah saya ditemani mama saya a.k.a BFF saya ke Prelove Party The Old Blossom Box Store ....

Prelove bermaksud barangan terpakai tapi masih elok untuk digunakan...

Memang tak menghampakan la jualan ni, sebab banyak baju cantik-cantik yang masih dalam kondisi yang baik, berjenama dan yang paling penting, berpatutan okey..hihihi

OBB PRELOVE PARTY 2012(1)
ramai blogger pemes..tapi segan pula nak bergambar..hihi..maklumlah saya hanya blogger yang kerdil..eceh....


Serius ramai weh!!!Jenuh nak pilih-pilih...
berebut-rebut sampai tarik rambut...(okey..yang ni tipu!!)



bukan setakat baju jer okey..kasut pun banyak...tapi, maap ler...kaki awak ni kaki international...tak muat (mengata diri sendiri)

yang ni bukan barang Prelove..ni barang...."is barang baik..is barang baik"...hihihi
ni barang baru da...



ni jualan cupcake, meringue dan cookies daripada Shakira Mohd Sahil...serius..saya suka makan meringue dia...sedap weh!!!nih website dia...ley jalan-jalan cari makan..... http://cuppycakes91.blogspot.com

**meringue nih sejenis biskut yang dikaitkan dengan hidangan Swiss dan France...bahan asasnya adalah putih telur dan gula yang diputar secara laju-laju...weeehuuuu









Ni lah antara yang telah saya rembat dengan jayanya.. (rembat secara berbayar okey)....hihihihi

Total harga : tak sampai RM 100 pun..hihi

Tata Titi Tutu
Sekian
~Wasalam~


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

14 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Aziela berkata...

Nampak meriah dan happening...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

memuaskan juga yer hasil rembatan hr tu hahaha

Jna marcello berkata...

SEWONOKNYA!!!!
sy suka shopping kat temapt2 cam gini
besttt dan berbaloi kan kan kan?

Rahmah Ram Ram berkata...

berbaloi pergi...shopping menyopping memang amat disukai oleh akak....

Kesuma Angsana berkata...

mmg berbaloi2

MAY berkata...

byknye soping...ish..tak tau pun...len kali bgtau kite tau klu ade bnde2 mcm gini,,,

*berseri ek?hehehe

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

bestnya
semua stuff cantik jer
berkenan betul beg pink tu

Zie berkata...

kat mana nie dik wah best kan dapat gi kat sini....

International Directory Blogspot berkata...

Hello!
After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
"International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5519 Websites !
Missing yours join us
If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
I think this community could also interest you.
We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
Thank you for your understanding.
Please follow our blog, it will be very appreciate.
I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
After your approval to join us, you will receive your badge
We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
Regards
Chris
I follow your blog, I hope it will please you
To find out more about us, click on the link below:
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Myra Jay berkata...

Barangan Preloved ni kalau pandai cari memang boleh dapat yang cantik2 :)

hazwan hairy berkata...

semua pmpn erk?

IntaNBerliaN berkata...

wah... mcm best je... hasil rembatan tu pun murah je :-)

Eca Dwinky Asha berkata...

meriah tul...teringin lak.

shiQin Az berkata...

hai..this is first time bace blog awk..and i love it! simple, kemas and ure so funny :D
i da follow ;) do update more yea..

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia