Lawak Ke Der? (Season 2)

Assalammualaikum...

Adoyai....tetibe macam terkesima nak buat ayat mukadimah..hihihi....layan jela dulu gambar bawah ni..eceh...

|
|
|
|
|

|

saya dan boypren...eh..eh silap pulak..hihi..perasan sangat la kan....tak perlu la saya perkenalkan beliau yang pemes ini...


otaimer yang sangat la sporting morting....hebatlah abang Harun Salim Bachik..
jap..jap..korang perasan tak macam sama stail dan gaya saya pose??motipnya, sebab sebenarnya tengah nebes bergambar ngan orang-orang pemes...hihihi

Harun Salim Bachik lagi..eh..eh.ngan sapa lak ni?huhuhu

Lelaki Masa Depan bersama Lelaki Lawak Ke Der...

muka gembira tapi masih nebes sampai makan tak abis akibat terlalu teruja jumpa mereka yang selama nih mampu tengok kat telebisen jer....

memang superb persembahan dorang....tapi , masa show hari Sabtu Nabil takde dan diganti dengan Douglas Lim...serius..beliau pun memang kelakar sangat...siap menyanyi lagu Oppa Gangnam Style versi beliau sendiri..huhu

ops..ops...tak kena mengena dengan Lawak Ke Der...tapi disebabkan Hans Isaac la pengarah untuk Lawak Ke Der ni, maka dengan sendirinya beliau membawa bunting ini untuk mempromosi filem baru beliau yang ditayangkan taun depan...
*okey...dah tau kenapa Neelofa jadi heroin...

Owh abang botak...Serius...Harith Iskander memang superb...mampu buat stand comedy dengan baik....

korang-korang still ader masa untuk pegi tengok...serius tak rugi weh....

upper circle, nih jer yang mampu...hihihi.
serius memang port atas sekali..tapi, masih lagi dapat tengok stage kat bawah dan puas hati la.... ^_^

|
|
|
|
** spesel thanks untuk Lelaki Masa Depan yang bergelar peneman, drebar, photographer dan tukang belanja makan saya pada hari itu....hihihi...


dan thanks untuk hadiah belated besday...hihi....
pasnih, lagi semangat...berkobar-kobar nak amik gambar banyak-banyak dan cantik-cantik untuk tatapan sendiri dan umum dan untuk blog saya yang tercinta.....



p/s : gambar-gambar di atas tiada niat untuk menyinggung mana-mana pihak, membuat mana-mana pihak jeles dan cemburu dan membuat mana-mana pihak rasa sakit mata dan sakit hati dann kecik hati...sekadar perkongsian tanpa rasa berlagak dan hidung tinggi....hihihihi......

Tata Titi Tutu
Sekian~~
Wasalam~~


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

29 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Lyaa Suriany berkata...

Jealllousssss
hehee

@YUNID@TI berkata...

wah seronoknya dpt pergi kan... mesti keras perut gelakkan...

Ahmad Syuxer berkata...

sapa tak teruja kalau jumpa orang femes kan. nak2 lagi dapat jumpa face to face.

Aku Mad berkata...

wow ! bro zizan ! .. johan takde ker ? adeh..

AdanyaKauUntukku berkata...

akak ajar husband pegi..dia tak moh...huwaaaaaaaaaaaaaa

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

wahhhh bestt tu..

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: berkata...

benda mcm ni mmg patut jeles, hikhik..

happy belated besday dear :)

syok no dpt hadiah :)

Kesuma Angsana berkata...

KA peminat jozan !

~aYu~ berkata...

sesungguhnya akak jeles dgn gambar first. tu la laki nak ngorat akak dulu tp akak xlayan. dah femes ni menyesal pulak... huahuahua...
ajak laki masa sekarang dan depan akak tp dia xnak pulak.. huhu..

Jna marcello berkata...

jelessssssssssssssssssss ;')

hazwan hairy berkata...

wahhh untunglah! haha :p

IntaNBerliaN berkata...

wah... tu la bakal suami yer... :-)

akak yg tgk n baca entry ni pun rasa xcited... hihi.. macam best je...

lg syok tgk dapat hadiah.. hihi

Ikmal berkata...

Assalam, aku dengar lawak ke der di best dari yg pertama betulkah? mesti download nie... tak sabar nak tengok lawak ke der... hehehe

Masz Sidek berkata...

best nye dpt tengok...

jeles dah ni...

MAY berkata...

ari tu servey jugak tiket utk ke IB tu..lps tu,tibe2 jd kedekut..tak pyh la beli..nnt dgn sepantas kilat akan ada opismet download lawak ke der tu.hehe..tgk yg download je la..kiki..

fiza berkata...

Wah, dpt bergambar dengan retis tu, kelasss ko dik >_<.

ieda berkata...

wahhhh tu diaaa
tgk live lagi best kann ;)
nak2 org ramai cakap nabil punya penampilan kali nie best ;))

wahhh tu dia nikon coolpix .. cantik pic dia nie ;)

QasehnyaRania berkata...

nak jelessss jugak,.. acaner ..
jgn lupa amek gambaq byk2 noh ;)

Ogy Nordin berkata...

Hakak dah jelesss camne nih hehehhe...yg penting part hadiah tu terbaekk...hehhehe

Crew Fathi berkata...

amboi.. retis nya depa.. haha

-meeSUPERGIRL- berkata...

zizanggggggggggggggggg !!

QasehnyaRania berkata...

singgah pagi.. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah jumpa retisss...kelassss ko hehehe

Azian Elias berkata...

belum tgk lagi.. rasa2nya nak subscribe astro je lah.. hee

izzah berkata...

salam kenal...

wah...best2...jeles ni...

puteri kasih berkata...

wah mesti best kan :)

Rahmah Ram Ram berkata...

wahh!! sempat lagi ye Mira..seronok!!

Zie berkata...

oh jijan.. akak memang suka gilerrr kat dia nihhhh.. memng jeles nihh...

Nur Lavender berkata...

jeles2..hahaha..tp xper aku dh byk kali jumpa mat jijan face to face..(nk bg mira jeles jgk dgn aku..)kikiki..

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia