Simply Siti Warehouse Sale



Assalammualaikum...




Kompem ramai yang suka pakai produk Siti Nurhaliza tu Simply Siti kan..kan..kan...
Tak suka pun sila angguk je tanda setuju (paksa rela...hihi)

Mahu jadi cantik dan cun melecun dan dapat tarik perhatian para Dato' di luar sana, jum la pakai produk nih..hahaha (tipu jer...jangan percaya...nih gurauan okey..ampunkan saya Dato' Siti..hihi)

Kalau gitu, jum la kita gi ramai-ramai ke jualan gudang produk Simply Siti ni kat 
Kompleks PKNS, Shah Alam, Selangor...
5-7 Oktober 2012 (Jumaat hingga Ahad)

dari jam 10 pagi hingga 9 malam...
SimpySiti Warehouse Sale

nota jeles : Siti pakai apa pun memang dah cantik..tak gitu...

Tata titi tutu
Sekian 
Wasalam

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

31 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

jualan gudang ??? wahhh...mesti murahhh !!!

ecece. ayat nak bagi semua pergi shopping. hehehe

AdanyaKauUntukku berkata...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kat shah alam lah pulak
sah itu incik suami tak moh pegi..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayut berkata...

siti tu klu tak pakai pape pon mmg cantik..huhu. ;)

Mrs Lurve berkata...

suka btl kalo ada warehouse gini tp akak xpakai brg siti hehehehe

Ecah Ecot berkata...

best ye produk die?ecah x penah cuba pon..hehe

Iznie berkata...

best tak simply siti ni? hehee..

Fendy berkata...

PKNS shah alam...dekat sgt...bole pergi ni...haha

MAY berkata...

wah..nk g!tp mau beli pe ye..baru je bli brg mekap..=(

Jna marcello berkata...

wahhh mesti pergi nak hakhakhak ;p
tq for sharing this info ;)

ieda berkata...

hurmmm biasanya kalau jualan gudang nie sure ramai yg dtg ..
tapi akk x pakai produk dia ;)

Miss Sue berkata...

wahhh.. ade sale ! .. ehh do come to my blog.. ade promosi untuk EOS lip balm yg super HOT tu :) limited
http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/10/grab-this-eos-lip-balm-spheres-now.html

Tentang Kita berkata...

wow....simply siti...akak pakai jenama yg murah2 jer dik

Eza Boom Boom :) berkata...

jauh la pulak nak pergi.. Heee. duduk sarwak ni.. :P

hazwan hairy berkata...

g teman blh lah...msuk2 tgk xmau la malu..haha

izzah berkata...

alaaa...xleh nk gi sana...dis week balik kuantan.....la hai....

anamizu kaito berkata...

wahhh untungla bleh p warehouse sale produk SS nih.hehe

aimaniman berkata...

ye ke.. macam nak p je.. mana tau dapat murah sebb harga asal simplysity ni boleh tahan juga...

puteri kasih berkata...

mesti ramai yang pergi ni..tapi puteri tak pakai produk simply siti...hehe

IntaNBerliaN berkata...

a'aa kan, ct pakai apa pun mmg cantik.. :-)

fieda berkata...

wow..mesti ramai pi terjah ni..

Cinta Misteri berkata...

hahaha...CiM tak minat citik, so otomatiknya tak penah pegang langsung simplysitik ne...

QasehnyaRania berkata...

nakkkkk...jom ;)

QasehnyaRania berkata...

a`aa,kalau pakai kain batik pon nmpak ayu je ..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nakkkkkkkkk juga tp apakan daya...jauh nk pergi hihihi

Zie berkata...

belom pernah try produk ni walaupun minat gilezz kat siti

Ogy Nordin berkata...

Wah! siap warehouse tu....

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ berkata...

pergi ke? banyak tak beli belah produk SS tu... huhu... nak tekel Dato mana nih? ;-)

Yuni Aisyah berkata...

nnti mira kalo jumpe siti kt sne sampaikan salam kt dia..hehehe..

Aku Mad berkata...

mad nak pakai gak produk nih bleh tak ? XD

Everything's Everythings berkata...

Takut pula nk pakai produk ni, takut jadi cantik mcm Siti pula hahah xD

Myra Jay berkata...

Tak penah try lagi produk ni, tp ramai kata ok ;)

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia