Hanis Zalikha sebenarnya tak cantik

Assalammualaikum...


Aik??
Apakah ini?
Hanis Zalikha sebenarnya tak cantik?
No..no..no
Jangan kata korang, saya pun tak percaya dengan apa yang saya tulis nih..huh

Sebenarnya, ntah apa mimpi ntah boleh pulak mimpi Hanis Zalikha...Padahal takde pun pikir pasal beliau sebelum tidur, selepas tidur, atau setelah bangun tidur...konpius...

Dalam mimpi tu, serius, saya jumpa dengan Hanis Zalikha secara langsung "live' weh....

Tapi, dalam mimpi tu, Hanis Zalikha memang tak cantik..muka beliau yang kita tengok halus, mulus, jadi berjerawat penuh, dengan banyak giler pigmentasi (eceh, dah macam beauty consultant gitu)...

Eh...eh...korang jangan salah paham tau...bukan niat nak kutuk-kutuk..tu kan mimpi je pun..nak kutuk buat apa..saya pun bukan lawa...tapi, memang serius la kan, Hanis Zalikha memang cantik kot..

Memanglah mimpi tu mainan tidur..auta je lebih...hahahaha...

Okey..jadi, jangan percaya kalau kata Hanis Zalikha tak cantik tau...hihi.....

giler kata tak cantik macam nih...huhu

**gambar dipetik daripada sumber Google**


See you soon uolls...

tata titi tutu
sekian
wasalam~~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

21 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

@YUNID@TI berkata...

tula sweet je die kan...

Miss Sue berkata...

ayokkkk !! kite gtahu akak hamis jalika karang ! kehkehkeh :D

Fendy berkata...

kalau die bertudung mest lg cantik..hehe

~aYu~ berkata...

ikhlas ckp kalau pandai mekap tutup jeragat sume sape2 pun cantik... mira pun cantik jugak..

fiza berkata...

Nangis HZ klo baca nih...hehehe...

Suka tgk dia dlm rancangan mad market, cute.

hazwan hairy berkata...

hahahahaha boleh plak p mimpi dia..hahaha

maszull berkata...

assalamualaikum mira...cantik2 mmg cantikkn...:)

Asma Azuani berkata...

hanis is beauty with brain. kan? waaaa mimpi ituw mainan tido. basuh kaki tak ni? aaaaa hihi

puteri kasih berkata...

setiap orang ada kecantikkan tersendiri..termasuk mira juga :)

Kesuma Angsana berkata...

cantik tu terpulang masing2 subjektif sgt!

-meeSUPERGIRL- berkata...

at least dah jmp even dlm mmpi. Untg la haha

QasehnyaRania berkata...

tajuk n3 berani mati tu ..hihi
tp mmg cun la kulit dia ;D

ayut berkata...

mimpi pnuh kontroversi ni..hahaha

Tihara berkata...

as salam

hanis cantik kan, kalau bertudung lagi sweet:)

Mr. Doctor berkata...

Haha boleh pulak mimpi macam tu.. Lepas ni mimpi saya kacak pulak ya..kekeke

Sizzling Suzai berkata...

tajuk xbleh blah!hahhaha mmg brjaya menarik minat pembaca..nice girl!!! =D

ketikketok berkata...

idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

IntaNBerliaN berkata...

wah, siap mimpi.. hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Haiyaaaaa nangis la hanis tu bc tjuk entry ni hahahaha

fieda berkata...

punyalah comey tu

Zahra berkata...

Title gempak dah. Dtg
content, cute je. Nice! (:

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia