Sakit hati

Assalammualaikum..

Hari ni...Isnin

Mood : Moody...

Sebab : Ramai orang cuti...

Hati : Rasa mau cuti jugak...

Kenyataan : Sayang cuti tahun yang masih berbaki sikit je tu

Harapan : Dibenarkan pulang awal (berangan...)

Sakit hati sebab :


ha nilah kejadah dier...

adeh..udahla rindu giler nak baca blog orang..alih-alih, tengah semangat, lebih daripada 20 kali kot dok refresh...log in...log out..log in balik...ha..kang penumbuk makan dier nih kang...


Harusnya : sabar..sabar...

Sekarang : ceria kembali...sebab sudah berjaya berbelogwalking..hoyeah!!!

Okey tu jer..hahaha

Tata Titi Tutu
Sekian
Wasalam~~


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

18 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Mrs Lurve berkata...

kat sini pun ramai cuti..tp best keje xde pulak, so boleh la bw smpai berpinau mata ne hehehehe

Fendy berkata...

selamat ber-BW

abah khalisha berkata...

Ramai yang ambik cuti semnggu terus

Bekas-Bekas Aiskrim Yang Sangat Cute

Kesuma Angsana berkata...

nk BW ye.. tq singgah lama KA ye

~aYu~ berkata...

jgn stress-stress. kan baru je hepi dan bahagia minggu lepas. huhu.. congrats!

Myra Jay berkata...

MJ saja keje rini, sebab keje sari cuti pastu keje pastu cuti.. best camtu :D

@YUNID@TI berkata...

jgn streess selalu,....

Ibu Lala berkata...

menarik kan klw cuti. sy dah x de cuti. nk simpan cuti utk ank msk sklh nti..

Ibu Lala berkata...

jom singgah blog sy pulak..

Mia Liana berkata...

kak mia keje arini.. huhuhu...

p/s: kak mia belum terima emel lagi, http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-blogger-yang-terpilih-segmen.html

MarliaMarble berkata...

Biasalah..hari isnin selalunya hari moody sedunia..hehe..kadang2 ada problem jugak dekat dashboard tu..kena loading banyak banyak banyak kali..haa..baru keluar..!

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

takpe kejap je tu
ari tu pun blog momoy jadi juga

puteri kasih berkata...

ramai yang dah mood cuti kan..hehe

ieedaz @ mama_isha berkata...

This week mmg malas je nk keje... samel kite cuti tahunn tgl skit, kalu x mahunye cuti seminggu terus hihii

Tihara berkata...

as salam

cuti ni blog sunyi sepai:)

izzah berkata...

Haha...sabau2...yg jd moody tu slalunyer sbb kita xcuti but org lain smua cuti...xpe2...balance cuti tu nnti leh gi jln2 jgk...

IntaNBerliaN berkata...

dh dpt bw br best yer.. :-)

QasehnyaRania berkata...

kn..kalau problem many nk ketuk2 Jew..

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia