LeX Slide

Assalammualaikum....

Apakah yang saya jumpa kali ni ya?

Ha..slide 'indoor' yang tertinggi di dunia....Katanya.....

Sungguh ya..selama saya tinggal kat negeri Selangor yang permai, niat nak pegi Empire Shopping Gallery ni, ada la sikit...tapi, selalu jer, macam malas...

Teruja masa pertama kali jejak kaki (takkan jejak tangan pulak)...Teruja pasal benda ni lah..

"World Tallest Indoor Tube Slide" nih..

woooo...tinggi tak?tinggi tak?

gayat tak?gayat tak?


LeX SLIDE. SO1, Second Floor,Empire Shopping Gallery,Jalan SS16/1, 47500,Subang Jaya,Selangor 

Tel: 03 5022 2777Fax: 03 5022 2577

Operation Hours : 10am - 10pm


nampak tak?nampak tak?
harga dia tu..

single entry (1tiket/seorang) : RM12
Group package (5tiket/5orang) : RM45

tapi, kalau ada promosi, groupon, lagi murah sehh...

amacam?ada berani mau cuba?

saya sendiri belum ada keberanian mau cuba lagi...tapi, tengok budak-budak kecik pun rileks jer naik benda ni..aish..tercabar pula rasanya..hihihi

**gambar-gambar dan maklumat semua saya dapat daripada fan page facebook LeX Malaysia... 



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

9 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

IntaNBerliaN berkata...

risau je tgk... dh la akak ni gyat.. hihii

Jna marcello berkata...

KENAPA NA TATW BENDE NI???
ISK ISK ISK

QasehnyaRania berkata...

cam best Jew myra..hihi

jom 2

محمد رازيق berkata...

wah. panjangnya. gayat nengok. hehe. salam kenal

Aku Mad berkata...

mad tak pernah lagi main benda neh ,, tak berani woo ,, tinggi tuu

cweet pinky berkata...

wah !!! syiok , 1st tyme bace pasal nih .. XD

boni kacak berkata...

wah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ini adalah sangat2 cool..hahaha. kenapa tempt saya tak ada yang buat macam ni.... kalau ada, saya mesti nak try ni..hehehehe

hazwan hairy berkata...

dah tgk dh! nak naik tp segan..haha

Myra Jay berkata...

Fuhh boleh tahan jugak ek..

Adehhh rasa gayat jugak :D

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia