Teddy Bear Luar Biasa

Assalammualaikum...

Haluuuuu.....

Owh di hari Selasa yang indah ini, Alhamdulilah dapat kita bersua kembali dalam rancangan blogger.com...hohohoho

Geli jer rasa...berangan macam buah berangan kunun macam pengacara la tuuu....

Hepy besday kepada yang sambut besday hari ni...hepy eniberseri kepada yang sambut eniberseri hari ni...hepy holiday kepada yang holiday hari ni...hepy hepy kepada yang hepy hari nih...huh...dah tu jer..hihi

Disebabkan kita nih sebagai rakyat Malaysia yang kental, gagah dan perkasa, memang banyak sangat sambutan, hah..pastilah kita pun nak sambut-menyambut jugak..tak gitu....pastu, mestilah kena bagi dan terima hadiah kan..kan..

Hah..bab bagi memang lemah sikit nih...kalau boleh cari jer hadiah paling murah, tapi bagus untuk dibagi...selalu pilihan hati haruslah kedai Hinode Shop tu..ala...yang staff dia selalu jerit cenggini..."Welcome!!RM5 per item".....tapi, kalau bab terima, ahah...saya pun kalau boleh nak lah yang mahal-mahal dan besarrrrrr hadiah tu...pe barang kecik-kecik nih...dan yang pasti tak mau yang Hinode Shop, paling cikai pun sila lah beli kat Memory Lane...hahahaha...

Tengok..demand giler....patut lah saya tak dapat-dapat hadiah besar.hati tak baik nih....hihihi

Okey..okey....sudah cukup sudah...cukup sampai di sini saja..opsss..entri belom habis..yang habis cuma intro dia...haha....punya panjang baca sampai nak pengsan tu intro je tau..ha....nih baru lah isi-isinya...

Kepada sesiapa yang masih tercari-cari hadiah untuk dibagi pada yang tersayang katanya, ni hah..mungkin salah satu hadiah yang terkesan di hati..tapi agak memakan ruang rumah..hihihi


|
|
|
|
|
|
|

Taraa!!!


ahah...ni la yang luar biasa sangat tu....besauuuuu beb!!!!





Senang je nak order teddy bear nih 

(!) Bukak laman web http://www.bigteddybear2u.com/

(2) klik gambar teddy bear 

(3) Pilih saiz encik teddy tu

(4) Pastu bayar la....tak reti-reti lagi...bank in je....sekarang, guna jari pun boleh

(5) Isi maklumat penghantaran pastu submit...

(6) Siap!!

pastu??

Tunggu ar dia hantar depan rumah....hihih...rumah siapa?

rumah siapa yang korang letak la...

lebih baik lagi, apa kata korang letak alamat rumah saya...hahahaha...kompem ar korang memang sangat kacak dan jelita gitu....

**gambar-gambar telah dirembat secara berhemah di facebook Teddy Bear Malaysia ...

kata-kata penaja : kalau beli encik teddy nih, kompem ruang kat rumah semakin minima....hohoho

tata titi tutu
Sekian
Wasalam...


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

8 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Mrs Lurve berkata...

besarnya teddy bear nie

Fendy berkata...

giler besar teddy bear tu..boleh buat bantal tidur ni...

sabry oppa berkata...

wow !

nice

http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/bunkface-kutuk-kpop-perlu-ker.html

Asma Azuani berkata...

hamboooi. kalo akak beli teddy nih, kompem rumah terus jadi kecik. bhahaha.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

besar gedabaknya teddy bear tu...

Myra Jay berkata...

Owh teddy bear pun ada penghantaran ke rumah ye?
Senang, nak kena bodek asben la camni ;D

IntaNBerliaN berkata...

besar yg amat...

Mia Liana berkata...

mak aiii besarnya.... huhuhu lebih besar dari sofea...

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia