Simply Delicious_ Kedai Serina Redzuawan



Assalammualaikum....

Puh..puhh..puhh...puihhh..
Ha...itu bunyi-bunyi bersihkan sawang-sawang yang melekat kat blog terchenta ini...
Lama betul terbiar...
Kesian betol nasib si blog...dapat si tuan yang pemalas tahap gaban...adeh..nasib kau lah blog...jangan sampai kau jadi coolblog sudah..bekuuuu..hihi

Pastu dah terbiar lama meh tuan kau nak cite pasal makan...
Ha tu jela ideanya..
Makan..makan..makan...
Takde topik lain dah..
Patutlah tak best sangat blog ni macam fatin liyana jasmay..eh..silap..fatin liyana asri...

Tapi...apa peduli..
Nak jugak cite pasal makan...hahaha..pasainya cek ni SUKA SUKA SUKA makan...makan...dan melantak..

Jum..kali ni saya nak bawak anda semua ke sebuah restoran milik Serina Redzuawan..iaitu anak Chef Wan (ada gaya macam Qi Razali tak?..ahaksss)

Elok sampai je saya terus duduk kat meja ngan mama saya..Bajet orang datang amik order dan cakap "mau order apa?roti canai ada, roti telur, roti nan ada, tandoori ada, semua pun ada"...eh?hahaha



Sekali, nasib baik la terpandang signboard tulis "Please order and pay here"... (walau English saya tak sampai tahap Sharifah Amani, nasib baik la boleh paham bahasa..hihi)


okey..setel order dan bayar....
Hamik kau harga dia..memang harga artis uolls...hihihi



Air Epal Asam Boi katanya....
(sedap...tapi..air batu banyak sikit)


Char Kue Teow (Small)
"Macam sedap je...macam sedap je..macam sedap je..macam nak sikit je..macam nak sikit je..macam nak kena penampor je"..hahaha (ala-ala awek Legoland)



Ni kedai beliau..Betul-betul sebelah dengan butik tudung Ariani yang mahal bergaya itu..hihihi

13-G Encorp Strand Jln PJU 5/20A Dataran Sunway Kota Damansara, Selangor.


*Okey..makan kat sini not bad (pergh..mat sallehudin sangat)...Tapi sejujurnya, rasanya biasa-biasa je..Yang buat saya menggelijat sangat nak pergi adalah sebab gambar-gambar kat Instgram dan sebab Serina tu retisss....eleh..korang..jangan tipu..korang pun camtu kan..kan..kan..hihi..tapi harapan ku hanya aku..eh..tu lagu Hyper Act....harapan tu hampa sebab Serina takde masa tu..hukhukhuk

Rasa : Biasa-biasa
Decoration : Sweet sangat..Pink dan purple..
Masa : Cepat
Layanan : Okey

Tapi, bukan bermakna saya tak kasi korang pergi, saya kata teruk na rasa makanan dia..owh..bukan begitu..cuma itu komen jujur dari seorang pencari makan...huhuhu..

Mungkin pasni, dia akan perbaiki yang kurang...
Mesti hebat macam restoran abang beliau..Chef Riz..Restoran Flavours....

Okey..akhir kata dari saya..
"Macam cantik jew..macam comel je.macam ensem jew..macam kacak jew....macam kiut je awak yang tengah baca entri nih"...hahahaha

tata titi tutu
sekian
wasalam



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

10 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Kesuma Angsana berkata...

setakat mencuba apa salahnyer kan !

Nursaila Norman berkata...

kalau masuk kedai artis,harga pun artis jugak la..hehehehe

Eda Johari berkata...

haha haruslah.. makan itu penting.
biaq p laa..

Lia Ilnia berkata...

Jauh benor saya nak pegi sana.

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata...

biasanya gambar makanan ni boleh menipu.. hehehe

Azhafizah Md Nor berkata...

kalau sy excited nak masuk restaurant pink ni..moga biz serina terus maju.memang macam nampak sedap je makanan tu.

seri.selaseh berkata...

xtau pon serena ada restoran. ingatkan dia pengomen mknn je cam dlm rancangan jln2 cari mkn tu.

nohas berkata...

Salam..ingatkan Chef Riz saja yg buka restoran, Serina pun ada jg..

QasehnyaRania berkata...

wah epal asam boi kemain.. regenya ..
mcm cair je

serina redzuawan berkata...

Terima kasih kerana makan di restoren saya.

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia