Texas Chicken

Assalammualaikum...

Okey..sekarang modal nak bercerita adalah pasal MAKAN....makan....MAKAN...dan MAKAN lagi....

HAiyooo...

Diharapkan anda semua tidak akan bosan dan jemu untuk tengok blog makan saya..hahahaha

Takpe..mungkin boleh menjadi idea kepada korang untuk lebih mendekati makanan-makanan dan menjadi pemakan setia..eceh....

Jom kita try makan kat Texas Chicken..

Malas nak cerita banyak..taip panjang-panjang pun tak guna tembak pun tak kena...meh kita pekena ayamor goreng rosalinda ayamoorrrr...

Duduk paling kiri : Biscuits (tapi rasa macam muffin Kenny remy martin..eh..Kenny Roggers Roaster)








Serius...

Korang akan MENYESAL.....





MENYESAL sebab tak pergi makan....hahahaha

Try la weh..serius sedap..wa tatak tipu lu olang punya...

Kalau KFC kata sehingga menjilat jari...

Texas Chicken nih sehingga rasa nak gigit jari kaki kiri 

Serius sedap..sedap..sedap...
Terbaikkkk!!!

Harga : Sangat berpatutan...jadi patut pergi ok..

Nih cawangan kat The Mines, Seri Kembangan..

Ada lagi branch kat Batu Caves, Sunway Pyramid, AEON Bukit Tinggi, Jalan Sultan Ismail dan Empire Damansara...

Nak tengok peta?? ada kat website http://www.texaschickenmalaysia.com/locator.html

Okey
tata titi tutu
sekian
wasalam




♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

11 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Nursaila Norman berkata...

akak pun dah tryyy..texas chicken sedap.. :) yg penting air boleh refill :)

Asma Azuani berkata...

akak tak penah try lagi texas ciken ni...nanti bole la try..bile tengok gambor ni masa lapar boleh membunuh hokeh! mujur akak baru pas makan..hahaha

tenku butang berkata...

X pernah makan sini lagi.. terliur tgk gambo

~aYu~ berkata...

kat umah akak pun ada texas chicken ni.. mmg sedap tp ntah la tekak ni mungkin xleh terima benda baru sbb kalau ayam je mesti ingat KFC.. hehe

iqa amir berkata...

ingt kan kfc tdi..sbijik mcm kfc..mash ngn colleslow die same.. by d way..jemput2 la singgah zaraqisha04.blogspot.com

Kesah Kami Jer berkata...

ahh sedapnya alamak perut kami bunyi lah heheee. ^_^

SyamimiNazifa berkata...

laparlah pulak :p

aisyah fashadeland berkata...

done follow your blog. follow me back? i need your comment http://aisyahbudakblog.blogspot.com/2013/10/ke-mana-hala-tuju-selepas-pmr.html

Seri Selaseh berkata...

Menu cam KFC je... Tapi coleslow dia nmpk lagi lembut sbb cam lagi berdaun.

Kesuma Angsana berkata...

Kena dicuba lah ni yer hehehe

QasehnyaRania berkata...

tak pernah try lg

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia