Mari..Mari...Baju Pre-Loved...

Assalammualaikum...

Lama giler tak kemaskini blog nih...kesian kat blog ni....

Aish...

Takpe..takpe..arini berkesempatan nak update...

Dan...

Dan...

Dan...

Saya ada sesuatu untuk diperdagangkan...hahahaha *gelak jahat*

Haruslah bukan perdagang manusia...bukan kambing jugak....bukan jugak dagang pak malau...

Tapi berdagang baju terpakai...dan ada jugak yang masih belum pakai...haiyooo....mari..mari...

Mari...mari sini cik adik..cik akak..cik acik...cik keboom cik keboom...

Mai mai..Kak ton...tengok sini mai...

Kot-kot ada berkenan di hati..

**Harga semua termasuk kos penghantaran**

**Kondisi pakaian dalam keadaan baik-baik saja sayang**

Depan

Belakang

Warna hijau + Hitam
Saiz S / M
*Tak Pernah Pakai Lagi

Kod : 00

RM 13


Depan

Belakang

Cardigan (Half)
Fit to size S/M
**Tak pernah pakai

Kod : 01

RM 18



Depan

Belakang

Kain cotton
Size S/M

Kod : 02

RM 16




Fit to S/M
Pernah pakai sekali jer...

Kod : 03

RM 13


Depan

Belakang

Kemeja kain jenis jarang tapi dah ada lining dalamnya
 Warna : Hitam + Pink (bunga)
Fit to M / L

Kod : 04

RM 13


Depan

Cuma ada satu butang tercabut..tapi tak nampak sangat

\
Belakang

Warna Hitam + Putih (polka dot)
Fit to S/M

Kod : 05

RM 10



Depan

Belakang

Kemeja kain jenis licin...tak iron pun takpe...
Tak jarang
Polka dot hitam + putih
Fit to M/L

Kod : 06

RM 15


Depan

Belakang

Jenama The Pop Look (Poppy)
Warna Kuning Mustard
Kalau ikutkan Saiz L...tapi sebenarnya sesuai untuk saiz S/M
Baru sekali pakai

Kod : 07

RM 50


Depan

Belakang

Jenama First Lady...
Warna Coklat + Putih (bunga)
Boleh pakai dengan skirt, kain @ seluar...
Agak jarang tapi boleh pakai inner
Saiz sebenar XS..tapi bole fit untuk saiz S/M

Kod : 08

RM 10

SOLD

Depan

Belakang

Jenama First Lady...
Warna Oren + Hijau & Putih (bunga)
Boleh pakai dengan skirt, kain @ seluar...
Agak jarang tapi boleh pakai inner
Saiz sebenar XS..tapi bole fit untuk saiz S/M

Kod : 09

RM 10

SOLD



Depan

Lengan

Belakang

Kain jenis viscose
Warna pink + putih (polka dot)

Kod : 10

RM 13


Depan

Belakang

Sweater + Hoody
Warna dusty pink
Kain agak tebal (benang kait)
fit to S/M

Kod : 11

RM 18



Ada yang berkenan ??
Sila emelkan nama, alamat, nombor fon, kod baju ke miraadzlia@yahoo.com

Dan kemudian ke langkah seterusnya iaitu pembayaran..

Kemudian, barulah baju tersebut akan dihantar kepada anda secara abang posmen.

Serious Buyer only please.... 

Smile :)

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

11 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

aQu Mad berkata...

waaa , sudah jadi ahli perniagaan? baguih :)

Mia Kassim berkata...

Lamanya tak update blog..tetiba jual baju...hehe

Myra Jay berkata...

Cantik, tp MJ nak cari baju saiz L/XL sebab dah oversize.. huhuu

hazwan hairy berkata...

me to lma gak xupdate jap ada jap xde..hahaha..wahh dh buka mcm shop dh...hehe

boni kacak berkata...

yang first tu cantik lah..hehehe

MrS. F!zA berkata...

semua size kecik2 ja ni..kita ni dh hmpir overweight..haha

Hijab Valley berkata...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan. Jangan lupa follow juga ye.. =)

Terima Kasih
http://hijab-valley.blogspot.com

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

wow... bagus2 boleh jimatkan space dalam almari dan tambah duit dlm tabung. hehe

tenku butang berkata...

yg polkadot itam tu cantikk.. rm10 jea? haii.. salam kenal..

follower no. 738
done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Noor Erwin berkata...

hai gadisbiasa, kita pun nk jual byk baju sebab bdn dh gumuk tapi xlarat nk select baju mana. dapat tambah duit tabung kan? duit raya..heeeee

Kesuma Angsana berkata...

byk yg nak di let go ni dear hehehe

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia