sepi..menyepi...sepi-sepian

pergh!!dah cukup lama rasenya tinggalkan blog tersayang nih dalam keadaan bersawang...kesian sungguh pada blog saye sebab dapat tuan yang agak tidak berapa tanggungjawab...hihi...maafkan saye penunggu blog..maafkan saye!!!

sebenarnya, dah lama gian, ketagih, teringin bebenor nak menaip...tapi..

atas alasan takde idea nak tukar header baru, maka keinginan tersebut terpaksa kununnya saye tangguhkan..

apsal sibuk nak tukar header baru??guna jela header lama....

kena gak tukar..sebab dulu header tuh gambar rambut percuma a.k.a freehair....hehehe

sekarang??

Alhamdulilah....saye dah tukar imej..penampilan...tapi...saye tetap saye..eceh...masih jugak bukan sorang wanita lemah-lembut, lemah gemalai dan jugak liuk lentok...hihihi.....sebab saye adalah gadis biase-biase jerrr!!!

jadi, pasnih nekad dah, nak sambung balik minat taip-menaip nih..aish....banyak nak sharing caring nih...hehe...

say welcome back to me uolllss (gedik sangat kan...!!!)
♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

3 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Masz Sidek berkata...

alhamdulillah... semoga perubahan ni terus berkekalan... :)

Rahmah Ram Ram berkata...

teruskan berblogging ye dik..sukses selalu... Salam Jumaat :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

syukur alhamdullilah atas penghijrahan yang dilakukan..

Mak Dara pun baru saja berhijrah sama juga seperti Mira header pun baru ditukar dari free hair ke gambar bertudung hehehe

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia