Dapatkah kamu terima saye seadanya??

Assalammualaikum...


Pergh!!dah masuk 2 minggu rupenye tak update blog nih...adoyai...


Arinih, dah semangat kembali selepas seseorang suruh mengupdate blog nih supaye saye tak lagi membuang mase dan melupakan kesukaan saye nih begitu saje....


Ok..semangat..semangat!!!


Seperti yang kujangka terjadi.....(hamboih macam lagu KRU ngan Indigo pulak kan..kan)
Memang banyak giler entri blog pasal cite Tentang Dhia.....kat pesbuk, jangan cakap ar..memang berderet itu jer status nyer..hehe...


Dan..entri saye nih pun ader terkena mengena secara sengaja dan tidak sengaja...dan sebenarnye kebetulan semata-mata....


Kepala saye semakin rungsing pikir perkara yang sebenarnya tak sepatutnya pun saye pikirkan...Tapi....inilah saye selalu pikir...Persoalan yang selalu dipersoalkan tapi takde jawapan....


(1) Saye nih dapat ke bahagiakan jodoh saye tuh nanti?


(2) Dapatkah saye mengambil hati keluarganya? Sebab bile dah berkawen, maksudnye, keluarga beliau adalah keluarga saye....


(3) Dapatkah keluarga beliau terima saye apa adanya saye?....dengan saye yang banyak kekurangan dan kelemahan.....atau mungkin ade calon yang lebih layak.....yang lebih mereka suka...mereka selesa..(mungkin ex girlfren...ex tunang...atau kawan pompuan yang lain)


Bila tengok cite Tentang Dhia, makin bertambah la kerisauan saye tuh....
Sebab restu daripada keluarga adalah kunci kebahagiaan sesuatu hubungan....


Bukanlah saye katakan sampai gunakan bomoh-bomoh tu bagai....


Tapi, mesti lah sedih..kecewa.... bila mak atau ayah atau adik beradik tak berape suka...Makan hati ulam jantung...huhuhu


Saye sangat-sangat harap....saye akan diterima seadanye menjadi sebahagian daripada lelaki bergelar jodoh saye kelak....


Bak kate Dhia : "Cinta tanpa restu..umpama jasad tak bernyawa"......



Dhia jugak kata...."ader yang lebih mencintai..iaitu Allah swt".......


Ape pun, saye serahkan sume pada takdir...Qada' dan Qadar....




p/s penaja : okey..next entri nak wat cite pasal ke mana saye menghilang minggu lepas....hihihi.....



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

8 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

confdeb berkata...

nice blog..jln2 sini..
jom g rumorslogy..ad info menarik

.:Farah Liyana:. berkata...

dik, nnt tukar shoutbox baru eh. shoutmix free tu dh tak boleh guna dah :)

http://sishopaholic.blogspot.com

Baheera Collections berkata...

JALAN2 SINI
JEMPUT KE BLOG KITE

Tihara berkata...

wajin2 la updet..leh bw kat sini selalu :)

Eyriqazz berkata...

good luck..InsyaAllah,dia boleh terima seadanya...


P/s : Jemput join

My Pinky Moments Contest

Iena Eliena berkata...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Cik Chickedis berkata...

Cik Chickedia yang gedik lagi mengada-ngada dah datang... Wooo, cantik banckground! Suka cek nengok!
Ok, bye...

IFA Athirah berkata...

tentang dhia?whoaa.best cite tu

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia