Ombak Rindu Jadi Novel Komsas Tingkatan 5

Assalammualaikum...

Ha.....
Ombak rindu?
Apekah?
Owh....filem yang tengah ditayangkan di pawagam yang menayangkan wayang....filem yang dah dapat kutipan 9 juta....pergh!!bukan 9 juta rupiah yer..tapi dalam ringgit Malaysia.....

tu dia..pelakon sume yang baek punye!!aaron aziz, maya karin dan lisa surihani...

"Rinduku...umpama ombak yang tak berhenti..kasihmu..bagai pantai yang setia menanti"....
(dasat giler berpuisi pulak da)
ni lah novel nukilan Fauziah Ashari yang da bomb kebaboom nih..
sampai diadaptasi untuk bikin filem...

    Sebenarnye, shaye bukan nak review pasal filem atau novel nih sebenarnye...sebabnyer...
*
*
*
(1) Shaye belum lagi menonton atau menengok mahupun menyaksikan filem nih...semenjak bermenjak-menjak filem nih ditayangkan.....

(2) Novel nih pun dulu bace, rasenye tak abis kowt...pastuh, dah lupe pun isi kandungan apatah lagi jalan ceritanye...hehe ^_^

(3) Rasenye, tak perlu la review lagi sebab dah ramai para belogger serta pesbukker(facebook) dan twitter sume cite pasal filem nih kan..kan..kan...

okey..berbalik kepada tajuk entri...
Betul ker ombak rindu nih novel komsas tingkatan 5?atau pun bakal jadi novel komsas?
*
*
*
*
*
*
*
*
jawapannyer...
*
*
*
*
*
*
Kedua-duanye pun TIDAK BENAR same sekali..
sebenarnye...tengah hari tadi, ader la satu citer lawak pasal sorang member kamcing (harap beliau tak tacing yer)
beliau tanye kepada kawan kami yang sorang lagi...

kawan kamcing 1 : "eh...ombak rindu tuh novel komsas ko ek mase form 5?"
(gaye muke konpiden)

kawan kamcing 2  : muke terkesima jap...lalu menjawab "hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha........."


kawan kamcing 1 : "eh...bukan ek?ingat sekolah kat Perak pakai novel nih...huhuhu" (aik?nada macam tak perasan lagi)


kawan kamcing 2  : "bukanlah...tu novel bacaan remaja di zaman dahulu kala"..

***shaye dan kawan-kawan yang laen turut tergelak apabila kawan kamcing 2 bercerita kepada kami kejadian itu....hahahahaha

**kepada kawan kamcing 1 : jangan marah ek...hihi...

**entri nih dah mintak kebenaran beliau iaitu si kawan kamcing1 dengan penuh beradab sopan dan berhemah tadi....


by the way.....nih la novel komsas tingkatan 5 shaye dulu...
best tau cite nih...tapi nak bagi sinopsis...mintak maap ler..udah lupe...maklumlah..peningkatan usia..hahahaha ^_^



p/s penaja : pasnih, shaye pun kene update sume novel-novel yang laris di pasaran..(sebab sendiri pun bukan amik tau sangat pasal novel-novel nih...kuikuikui)



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

3 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

CIK MAY berkata...

X SEMPAT LAGI NAK TENGOK OMBAK RINDU..TENGOK OMBAK BNJIR KAT JLN TUN RAZAK JE..T__T

Tihara berkata...

sana sini du story pasal ombak rindu n teringin nk baca novel konserto itu..mesti best :)

Hanif Idrus Blog berkata...

betul semu ablogger cerit atentang ombak rindu ini..
memang best!!
salam kenal

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia