Terima Kasih Incik Ujang!!

Assalammualaikum...

Pagi tadi, mase bukak jer belog kesayangan mucuk-mucuk saya nih, ternampak satu komen....
Memang komen nih buat saya rase berdebar-debar....rase denyut jantung laju dari biase...bukan tak normal yer..cume macam luar biase sikit..hahahaha

Tau kenape??
Ha...cube bace komen nih dulu...

"heee..., rajin benor menaip ek..=) abis komen ni gua review blog lu".....

Mau tak gabra time bace komen nih...
Tau dari sape?
Dari incik ujang..huhu

ha..ni la incik ujang....eh..eh..bukan yang rambut panjang tuh....yang sebelah tuh..hehehe
**gambar dirembat daripada belog incik ujang sendiri..maapkan kami penunggu gua..hehehe (^_^)


Beliau telah review blog saya....huhu
Terima kasih bebanyak kepada incik ujang..segala kutukan, kritikan, pujian, akan saya amik sebagai pengajaran, panduan serta melakukan perubahan demi kebaikan...

Salah satunya, penggunaan bahasa 'shaye'..maap ler..dah terbiase..hehe...okey..tapi sekarang akan cube gunekan perkataan 'saya' untuk sume entri saya....(betul ke ayat nih??hehehe)

Nak tau saya dapat berapa?
B++

Alhamdulilah, kire okey la tuh...
Tak sangke kowt..sebab saya nih belogger baru menjinakkan diri dalam bidang perbelogan yang selama nih liar bagi saya..hahaha

Okey...STOP!!
Tak mau bebel, berleter, merapu, meraban, meleweh...
Mai bace review beliau pasal belog saya KAT SINI YER...


p/s penaja : akan melakukan perubahan...ke arah kebaikan... sile nantikan..jeng..jeng..jeng (^_^)

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

12 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Ecah Ecot berkata...

wah bestnye direview....

Phat berkata...

untung la B++ phat dapat B+ je huhu

Tihara berkata...

wow..hebakk..tah blog akk dapt bape la jika di review..maybe c-..huhu

Ujang9897 berkata...

gambar gua dgn ex gf gua tu..hehe


rajin2 la update blog ek, entri dan bebelan lu dah best..=)

Lizzie Yasmin berkata...

Review dia mmg berdebar pun.. siap bagi markah..

Mizfantagiro berkata...

wahhh tahniah..tahniah..

Zie berkata...

BERKOBAR-KOBARLAH YER...

Fendy berkata...

wow...tahniah...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

wahhhh tahniahhhh

Ezad Skytech berkata...

wahhh...ujang review tu...tahniah2..hee~

Nerdy Zuera berkata...

best nyee dapat review .
selamat menjadi tranformers yee.

*singgah blog.
http://sempoi9.blogspot.com/

Cik Bambam berkata...

lg ckit jek nk dapat A kan! :D

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia