Burger Kaw-kaw

Assalammualaikum...

Apa?
Dah jemu dah baca cerita pasal burger kaw-kaw?

Burger Bakar Kaw Kaw
Ala...

Janganlah begitu...
Mungkin burger ini sudah basi bagi anda...

Tapi bagi saya,
Ketebalan 'patty' burger ini sangatlah diingati hingga ke hari ini...eceh...

Single Chicken Cheese Burger RM 9.50

Single Beef Cheese Burger RM 12.00
 Ia datang bersama set di bawah ini;

Sosej 2 ketul

Ice Lemon Tea
**boleh pilih air lain jugak (soft drink)

ini bungkusannya

Hamik kau makan berdua tapi kenyang macam makan 4 orang punya

Tara!!total bil...



Disebabkan TAK RAJIN, bukan malas tau..tak rajin jer...Maka, kami mengambil keputusan untuk menggunakan khidmat delivery sahaja...hihihihi

Kan dulu saya pernah cerita pasal foodpanda..
Okey..saya dah gunakan pun perkhidmatan mereka...yihaaa!!!

Okey setiap lokasi rumah anda adalah berbeza restorannya...

Macam kawasan rumah saya, cuma burger bakar ni jela yang mampu dorang hantar..ah...itu tak kisah..janji ada..malas nak pergi sana... *padahal dekat je pun*

Ada beberapa syarat jugak yang dikenakan;
(1) Daftar dulu kat website
(2) Order harus lebih daripada RM15.00

Caj penghantaran yang dikenakan pada saya : RM 6.00

Serius, masa tunggu dorang ni selama hampir setengah jam, saya dok membayangkan orang yang hantar tu pakai kostum panda....

Owh...tekaan saya sama sekali...

TIDAK TEPAT..

haruslah tidak..kalau YA, saya mesti gelak dulu sebelum amik burger berdegil tu dari tangan dia..hahaha

Opss...takyah nak tengok sangatlah gambar budak penghantar tu....Malu pula gadisbiasebiase *gatai*

Beliau hantar pakai baju biasa dengan motor biasa...Tiada sebarang yang luar biasa..Biasa-biasa jer...

Siap ada card nih....Order yang keenam kali deliveri dia FREE saja... Tebal tekak den nak melantak burger bakar selalu...hihi

Opss..satu lagi...
Kepada pemegang Bcard, jangan lupa masukkan no kad selepas siap isi form order tu untuk tambah mata ganjaran......hihihi..

Kalau belum ada Bcard, sila lah sign up..FREE wooo!!!!

Kesimpulannya, sekarang dah macam-macam perkhidmatan terus ke rumah...Semua pun di hujung jari jer..Order online jer tanpa perlu ke mana-mana atau mengeluarkan suara..

Dasat...dasat....
Semoga ini memudahkan lagi kehidupan kita di kota yang serba sibuk ini..eceh...

see u soon uollsss

tata titi tutu 
sekian
wasalam


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

17 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Mrs Lurve berkata...

siap ada delivery lagi..hebatlah

~Budak Merah~ berkata...

singgah sini...
Uh! bertambah2 rasa lapa pepagi ni...huhuhu!
Nak beger...nak beger!!!!

Dkna Abza berkata...

wah...beger nie nampak sedap dari beger mcd

Daddy Ziyyad berkata...

wauuuuu! Ni fist time saya baru tahu pasal food panda ni...:) Nak try search area rumah saya la pulak...hihih..beger tu mmg mantop!

Kesuma Angsana berkata...

ada siap ngan delivery yek hehehe

Mrs Velentine berkata...

bestnya ada food panda

yana aina berkata...

delivery jerk skrg nie kn .. ermm lapo plak ^^

Eza Boom Boom :) berkata...

lapar plak tgk burger tuu.. :P

izzah berkata...

kalau kt sini ada delivery gini, dah lama sy pun order...hikhik..maklum la...kadang2 penyakit m tu datang menyerang....

Hidayah berkata...

syok...!
tak payah nak keluar fresh food mari..
heheh..

aizu's life berkata...

best x bger Panda nih? org sllu imagine org ber-costume PANDA yg anta. Msti super-chumel. rupe2nye bese2 je... x jd nk oder.. hahaha.. alasann

hazwan hairy berkata...

wahhh sng ja skrg ni..haha..dan2 lapaq sgt ok...mau beger cmtu

Papa Mifz berkata...

PM tak pernah makan lagi burger bakar...kesian kan...huhu

seribupilihan berkata...

sedap burger tu..saya memang tak boleh tengok burger..pantang jumpa terus beli..pagi2 dah makan burger..kalah mat saleh..org lain sibuk dok cari nasi lemak saya sibuk dok cari burger..hehe..tapi jgn amal selalu nanti gemuuk..:-)

Mas Zull berkata...

assalamualaikum mira...bestnya bila tengok burger tu..:)

AdanyaKauUntukku berkata...

skarang ni sume orang online ye...bagos tul.....tu yang tetiba cam nak buat biz online gak tuuuuuu

Fieda Rafli berkata...

samapi la ni kak fieda tak merasa lagi beger bakar...huwaaaa...

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia