Relakan Jiwa

Assalammualaikum...


Dah lama tak berjiwang karat marat ni...

Sekarang tengah syahdu jer kalau dengar lagu Hazama - Relakan Jiwa...Wah..feeling habis kak ton gitu....

Serius...rasa macam dibuai-buai, terbuai-buai, terhayun-hayun macam mangkuk hayun rasa kalau dengar lagu nih....

Sebab saya relakan jiwa saya hanya padanya...eceh...

Pada sapa?

Pada kamu la

Kamu tu sapa?

Ahah....sapa yang terasa dialah orangnya....hihihihi.. *muka miang-miang kucing jap*

"Hati bukan untuk dimiliki......tapi untuk dicintai dan mencintai...kurelakan jiwaku padamu"....

Pergh...nak pengsan rasa jadi jiwang dalam blog nih...

Malu tapi mahu..ahaksss


Hensem la abam Hazama sekarang...rugi la tolak cinta beliau dulu...hahahahaha 
**perasan tahap gaban**


tata titi tutu
sekian
wasalam


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

8 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

*SiRibenMerah berkata...

saya suka lagu neh.. aummmm~

ieda immi berkata...

memang pengsan lah .. dah lah dah lama x masuk sini ekkeke ;)

Kesuma Angsana berkata...

I luv hazama so much.. tang suara lah hehehe

boni kacak berkata...

ehem ehem.. hati macam sedang berbunga-bunga je tu??hehehe

muja berkata...

saya rindu,, rindu sape? rindu yang tengah baca komen ni,, hehe

Tihara berkata...

lamanya akak tak datang sini, minat hazama eh :)

Myra Jay berkata...

Owhh pernah bercinta dengan hazama ke dulu? heheheee ;) - Relakan Jiwa ;D

hazwan hairy berkata...

hhaha lagu tu mmg best klo drive dgr lagu tu terus pasang kuat2 melalak..haha

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia