Tony Roma's


Assalammualaikum...


Untuk kesekian kalinya...

Cerita pasal MAKAN lagi....

rileks la uoollsss..

Tahan sikit perut tu.. *padahal sendiri upload pun sudah terliur nengoknye*

Kali ni jom melantak kat Tony Romas's...

Ni sebenarnya gambar lama pun...taun lepas..lama kan...

Time bujang lagi..ngeh..ngeh...
Baru terhegeh-hegeh nak upload kan..

Takpe yang penting kat sini steaknya  sedap amat!!!

ah..tak perlu cerita banyak..

Cerita panjang-panjang tak guna nya pun...

Mai tengok gambar

Bagi hampa terliur habaq ang!!!








Lamb ribs with chicken tenders



Lamb ribs with 1/4 BBQ chicken 

ni Kickin Shrimp

hurmm...yummmeh!!

Saya pula yang kelaparan nih..adoyai..

padan muka diri sendiri kan..

sibuk sangat nak cerita pasal makan..konon nak buat orang lain terliur..

last-last, sendiri terkono!!

tu tulah namanya..balasan tu kan..balasan..hihi

aish...nak gi makan time lunch nanti, rasa macam sayang pulak duit dalam wallet nih....
harga dia bukan calang-calang gak nih..

yang makan aritu bolehlah...

sebab yang set tu beli kat Groupon je...jimattt!!!

yang Kickin Shrimp tu orang belanja...so, orang tu yang keluar duit..

kopak..kopak..

kalau ikut tekak macam ada bela saka ni, memang la, gaji sebulan tu menjelajah tempat makan je la kan..

wahai TV 3, mohon jadikan saya host Jalan-jalan Cari Makan anda yang baru..hihi....jadi host tempelan pun boleh..janji makan free & sedap!!!

wah..bestnya....owh..indahnya hidup ini.... *berangan tak sudah*



ok la..

nak cari tempat makan best kat Groupon...kot-kot terselit lagi Tony Roma's punya promo...
 terus grab uollsss


saya kasi 4 binatang!!!

eh..silap..

Siti Nur Enjoy  kasi 4 bintang!!!


*photo dari instagram Nora Danish*

nampak sangat saya suka stalk insta artis..hihihi

sape suruh dia cantik sangat.....hohoho


_tammat_

tata titi tutu
sekian
wasalam





♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

5 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Fiza Rahman berkata...

Kejam tau. Dah bley jadi blog JJCM...hehehe...

Kesuma Angsana berkata...

ala terliur sudah, nampak sedap sgt tu ,,, hehehe

MyCherita berkata...

Salam ukhwah, 1st time datang ke sini.. done follow anda.... dari : http://thescreammer.blogspot.com/

puteri kasih berkata...

memang nampak yummy :)

QasehnyaRania berkata...

hahaa. xdpt nk nolong.sib baik dh kenyang

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia