Candylicious_Kegilaan Melihat Cekelat

Assalammualaikum...


Candylicious.....


Apekah?

Ha...nih nak citer nih...hihi...

Candylicious nih adelah sebuah kedai yang menjual cekelat, gule-gule yang berkonsepkan fantasi, kegembiraan dan kenangan zaman kanak-kanak..Menggabungkan gule-gule dan dunia imaginasi...


Candy Store yang terbesar di dunia adalah di Dubai Mall yang dibuka tahun 2009...
Selepas kejayaan tuh, Candy Store terbesar di Asia dan pokok-pokok lollipop terbesar di dunia dibukak pulak kat Resort World Sentosa di Singapura.


Dan...
11.11.11 arituh, Candylicious store pertame dibukak kat KLCC....sebelah jer ngan Garrett Popcorn yang jugak bukak pada tarikh yang same......


Pergh...1st time tengok jer dari jauh, memang teruja nak masuk...bile masuk jer kat dalam tuh, perghhh!!!memang la penin tengok cekelat ngan gule-gule banyak sangat...hihihi (^_*)
Kedai dier plak memang cantek sangat......suke..suke..suke (^_^)


Misi Candylicious nih memang menarik tau...
"Eat Happy"....(makan gembira...objektifnya untuk menjadikan seluruh dunia gembira dengan memakan gule-gule)





lollipop yang sangat colourful.....

cekelat Hershey's (nih promosi krismas nih)

pegang sebab nak hamik gambar jer k..tak beli pun..hihihi (^_*)

RM 13.00 untuk 1 bar cekelat nih

Save the Earth It's Only Planet With Chocolate

ha..yang nih memang tak tau ape kejadahnyer..kepada yang tau, sile bagitau shaye apekah ini..hihi..sebab mase kat sane arituh, sume orang pun macam pelik tengok menatang nih....hihi (^_*)


p/s penaja : "eat happy"...tapi nak bayor tuh, tak hepy sangat...hahaha (^_^)







♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

1 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Lily berkata...

byknya coklat @.@

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia