Time Kasih Wahai Pereka Doodle Comel

Assalammualaikum....


Adeh...keletihan nih baru balik dari berjimba-jimba ke tiga negeri..bersama-sama dengan geng bese-bese jer yang memang sporting abis...i leb u all la..wahai dayah, ema dan tikah...hehe 


Negeri pertama kami pegi adalah....Kedah...kat Kampung Asam Pagi..area Pendang...memang tujuan utama kami kat sini sebab memenuhi jemputan kenduri kawen kawan baek kami.....


Pastuh, on the way balik, kami menyinggah pulak kat Sungai Petani..saje pusing-pusing kunun mau melawat tempat kursus arkeologi kami dulu...hihi....


Pastuh, kami serang Penang...pekena pasembur kat padang kota lame....


nak balik KL, rase letih pulak...menyinggah pulak kat Kuale Kangsor (Kuala Kangsar...hihi)..


Sampai je umah, memang tak sabar nak bukak pesbuk..pasai pe pulak?


Sebab...mau tengok hadiah sudah sampai ke belom....


Dan...memang ar tak sie-sie bukak pesbuk....hihi...cer tengok nih



ni la hadiah hasil kemenangan, (eceh..ceh....) segmen ciri lelaki aku idamkan (nak bace tekanlah kat sini..bace tau!!)

time kasih la kepada bukan aaron aziz, bukan aliff aziz, bukan farish aziz, bukan juge nasha aziz mahupun nik aziz tapi hafizzi aziz... kerana beliau la pereka kepada dooddle cute miut ini....memang la..kalau shaye yang wat memang tak jadi ar....hihihi....

time kasih sangat-sangat...teruje giler kowt..doodle nih shaye dedikasikan khas (eceh..ceh) kepada lelaki mase depan...hihi..


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

4 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Mia Meymi berkata...

comel doodle tuh. hee.. ;p

Mira Adzlia berkata...

@Mia Meymi kan...hehe... :)

Ct Mawa berkata...

chumel2

Nur Lavender berkata...

amboi2..kemain ko nyah..hahaha..(sejak bile ak jd nyah)wahaha

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia