Wall Makeover by Na



Assalammualaikum...






Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana saya mahu rumah saya kelihatan cantik bergaya seperti saya..eceh.. *perasan*.

Design yang sangat menarik membuat saya teruja, terkesima, terjatuh cinta, terber terber lagi la..Hati sudah tertarik dengan design ini yang akan buatkan bilik saya yang nampak setinggan akan bertukar seperti banglo indah mahupun penth house chef wan. 

Pernah terdetik mahu mengecat bilik yang serabut itu, tapi sejak terlihatkan wall makeover by Na ni, terus hati dan jiwa muda remaja saya menggelodak mahu bilik saya dimakeover jugak dengan design yang cantik, tertarik, menarik, dan memang da boom kebaboom..

Dengan sukacita penuh cinta dan rela, *ewah* mahu bilik saya bertukar menjadi transformer..Eh..bukan bertukar menjadi yang lebih indah bagai kamar puteri raja *sangatlah berangannya*... Semoga impian, hasrat dan keinginan saya akan tercapai jika diizinkan oleh-Nya rezeki ini untuk saya...




*ini adalah entri untuk penyertaan saya untuk dapatkan makeover rumah secara PERCUMA!!!...camne nak join? meh sempat lagi ni*

           Untuk info lebih lanjut sila layari : Blogger Manager _ Nadia Farahida punya blog..

Cepat jom..Sekian




♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

12 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Hidayah berkata...

good luck..good luck..
kita pun join jugak..

:)

Cik Nurul Siezuka berkata...

Good Luck!

puteri kasih berkata...

wah memamg best ni...good luck :)

diana berkata...

wah..betul ke hadiah nya makeover rumah..macam best je nih..

Kesuma Angsana berkata...

moga berjaya gd luck yer !

fyna berkata...

good luck!! ^_^

Myra Jay berkata...

Good luck dear :D

Knor berkata...

best jugakan...kalau ada rezeki..

boni kacak berkata...

good luck tau :)

Pykaa Pdott berkata...

Good luck sis . ;)

Arol Mubin berkata...

Semoga berjaya, kak! Semoga impian akak untuk memiliki bilik seperti tue akan tercapai. :) Rasanya macam nak join jugak. Hehehe! :D

ayut berkata...

moga berjaya yer mira..nnt klu dpt dptla wallpaepr raya utk dinding..hihihi

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia