GCB sudah kembali!!!

Assalammualaikum...

Mood sekarang nih, serius busan giler sebab ramai dah klik-klik kat opis sudah pulang beraya kat kampung halaman yang dirindui dorang.....

Tengok kat dashboard pun, tak ramai blogger yang update blog pagi nih..tak macam pagi-pagi sebelum nih..huhu....

Maklumlah..sume dah pulang ke pangkuan famili..tengah sibuk anyam ketupat, kacau dodol, masak rendang...pergh!!!syok tuuuu

Tapi ader berita baik di kala keseorang nih...GCB dah kembali!!Hoyeah...

GCB??Apakah??

Grill Chicken Burger dari Mcdonalds....
Adeh..terliur tengok bulan-bulan pose nih yer..takpe...nanti lepas raya boleh makan..

Eh..eh nape lepas raya pula?
Yela sebab hari raya kan nak makan rendang, lemang, ketupat, biskut raya......
Betol tak?betol tak?


Jum..lepas abis je makan makanan raya, kita serbu Mek donel (mcdonald)....hihihi
tata titi tutu
Sekian ~~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

4 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

boni kacak berkata...

nanti kita terjah sama2 ye. haha

Aujinz berkata...

sedap sedap.. balik kang beli buat berbuka dalam kereta.. koh koh koh...

Salam Kenalan, salam Ramadhan XD

Azham Vsvc berkata...

yeay! kita suka GCB gak hehe....sumpah tak sabar nak makan esok hahahahah!

hazwan hairy berkata...

xbp suka la plak gcb ni...sobsob

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia