Segmen : Ucapan Aidilfitri

Assalammualaikum...



Wah...mood raya sudah sampai nih..

Horeeeyyy!!!!

Baju raya saya taun nih, warna pink pekat...rasa macam nak jadi 'pink panther'..hihihihi

Okey..Mau request doodle tu kaler maroon boleh tak?? boleh la ek..ek..ek...
Nama doodle tu, untuk lelaki : Fir
Untuk perempuan sila namakan sebagai : Mir

Lagi berapa hari lagi nak raya..jadi, di kesempatan dan kesempitan ini, saya ingin mengucapkan salam Aidilfitri untuk sume yang mengenali saya dan yang baru mengenali, tak kenal pun, dan yang buat-buat tak kenal...kepada sume blogger-blogger yang rajin berbelog, kreatif  berbelog, malas nak update, blogger pemes, blogger yang baru nak naik, blogger freshie (pergh!!ramai giler kot).....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR BATIN !!!
(sila baca dalam nada kuat...huhu)

Ampunkan segala salah silap saya selama nih..kiranya ada terkasar bahasa, tersinggung kat mana-mana, terusik hati dan jiwa, terguris perasaannya.....
Semoga hari raya kali nih, akan membawa 1001 makna dalam hidup kalian (^_^)

Nak tag mangsa :

tata titi tutu
Sekian~~


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

9 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

misz_eyza berkata...

amboi awalnya mira buat ucapan raya hehe...

sebab mira dah buat ucapan so eyza pun nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri buat mira sekeluarga yer...semoga syawal kali nie memberi seribu keceriaan kepada mira.

Nizam Ijam berkata...

selamat hari raya... beso tulisan :D

Zie berkata...

best jugak dapat doodle dari hafiz ni...

Tihara berkata...

selamat hari raya juga.. :)

Wanieys berkata...

gud luck...comel doodle apit eheee

boni kacak berkata...

saya pun sama ye.. minta maaf zahir dan batin..selamat hari raya ye awak.. dan selamat bersegmen :)

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: berkata...

yeayyyyyyyyyy!!!!!!!! balik kg hari ni.. selamat hari raya dear :)

Hafizzi Aziz berkata...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

http://4.bp.blogspot.com/-q6VWtFAhnRY/UCvXOch0LRI/AAAAAAAALDc/-C9ASjs6m4U/s1600/fir.png

aNiss :):) berkata...

SELAMAT HARI RAYA :DD

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia