"Segmen:Kenangan Kad Raya"

Assalamualaikum....


miss Z berceloteh
Klik gambar untuk ke link penaja segmen :)


Lagi berapa jer mau raya kan...tapi, satu kad raya pun tak dapat taun nih..hukhukhuk..



Dulu masa kegemilangan banyak la kot dapat..(Ceh, gemilang la sangat kan)

Saya memang suke anta kad raya kat kawan-kawan...

Tapi, tu cerita dulu..

Sekarang dah jadi gadis yang pemalas dah nak menulis, mengepos kad raya...Lagipun, ader ke lagi orang nak terima kad raya saya yer?hihihihi

Paling best bagi saya, bila saya dapat hantar kad raya kat kawan-kawan...

Dapat kad raya daripada kawan-kawan, buat saya rasa terharu sangat...
Pernah terima kad raya daripada kawan-kawan sekolah dan geng-geng PLKN....

Tapi tu sume tinggal kenangan jela....
Sekarang takde da...sume gune pak cik teknologi yang canggih sangat tuh....

Sekian~~



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

9 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

QasehnyaRania berkata...

hehe..sama la kita mira..satu pon xda..

dah buat kueh raya ke?

Siti Hayati Nur berkata...

waaaa serupe la kite. rendu mcm dulu dulu. heee

Cik Rongoks berkata...

selamat bersegmen ! ^^

Masz Sidek berkata...

selamat bersegmen....

Athirah Rosli berkata...

hehehe...sy dapat dua je..tu pun sebab beli online.dapat kad raya skali ngn kad bisnes.haha..

Miss BaNu berkata...

slmt bersegmen..mmg best bila kirim kad raya kt kwn2..lgi best bila dpt byk kad raya kan..tpi syg rmai sgt dh lupakan tradisi nih..huhu

boni kacak berkata...

teknologi semakin menjarakkan kita daripada kenangan2 dulu yang best2 kan??

MISS Z BERCELOTEH berkata...

dulu meriah je dgn kad raya kan huhuhu..skng susah sikit nak dpt kad raya :)

Awie Omar berkata...

Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum, harap sudi follow ) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan.

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia