BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Assalammualaikum...



Hepy deepavali kepada sume penganut Hindu di muka bumi nih...

Selamat bercuti dan ho....ho..holiday kepada yang berbangsa selain Hindu termasuk shaye.....memang la sonok giler dapat cuti...yihaaa.....Aktiviti paling menarik nak wat kat umah nih sempena cuti yang indah ini, adalah berblogging...dan juge zzzzzzzzzzzzzzzzz............tidur la.......hehe 

Setelah membuat blogwalking selama beberapa minit, maka terjumpalah segmen yang otai blogger iaitu Ben Ashaari wat nih...lalu, shaye berminat untuk menjoinkan diri...

Shaye baru jer mule menceburkan diri dalam bidang blogging secara serius pada penghujung Ogos arituh....walhal, blog shaye nih dah wujud pada tahun 2007...tapi terbiar, sebab takde insiatif untuk memajukan blog nih...hehe.....sampai lah ada satu hari tuh, tetibe, shaye suke membaca blog orang lain....yang memang menarik, tertarik memang da bomb la....Bermula la minat dan keazaman untuk memulakan kembali kerjaya separa masa sebagai blogger......

Idola shaye dalam blogging nih, dah tentu-tentu la blogger otai yang memang femes di alam semesta nih tak lain tak bukan incik Ben Ashaari dan jugak si cantik manis lagi bergaye Hanis Zalikha...

Itu jela penceritaan shaye untuk entri nih...kengkawan blogger yang lain, jom la join sekali...hehe :)


p/s penaja : mau terus berbelogging selagi hayat dikandung badan...eceh :)
♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

13 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

-✿Ayu✿- berkata...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

QasehSuci berkata...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

nurul nabila bt medan berkata...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek berkata...

singgah sini

SpidermanHere berkata...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

KiMiE berkata...

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

cikpjaz berkata...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Izzan Zain berkata...

Singgah nak bace n klik mane2 yg patut

CikHoneyBee berkata...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh berkata...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin berkata...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

Miss Ayu Nushka berkata...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia