JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS








Suatu hari, sambil-sambil menulis entri (dah macam pertandingan bercerita), shaye pun wat blogwalking, lalu terjumpalah suatu blog yang menganjurkan satu segmen yang sangat menarik iaitu kempen meningkatkan jumlah followers....(hamboih dah macam kempen pilihanraya pulak...hehe :p)

Jadi, untuk tidak membuang kesempatan ini begitu sahaja, maka shaye terus la menjoinkan diri dengan menulis entri ni....

Korang-korang selaku rakan blog shaye yang sporting, jom la kite join segmen nih...

Suke...suke...suke :)


p/s penaja : i will follow u :p

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

25 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Muhammad Faris 'Azim berkata...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

noor badriah berkata...

assalamualaikum ^^

salam perkenalan dari kempen yang sama!
dah follow awak =)
jemput ke blog saya ok!

si gadis berkata...

singgah dri kempen yg sama :)
jemput ke blog sy yer... ^^

ciwty sajjeh berkata...

dari segmen yang sama ,,
follow me ..i follow yu back :)

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/10/jom-join-tingkatkan-jumlah-followers.html

shy princessha berkata...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

^^eKaTiKaH^^ berkata...

singgah sini dari segmen yang sama...huhu.. ^^

lieyana berkata...

haloo , dari kempen ygg same. Yana da folo , follower yg ke 100 :) , jom terjah blog yana pulak :)

daniel berkata...

HELLO.
DARI SEGMEN YG SAME.FOLLOW BLIK YAA?
http://daniel-happyalways.blogspot.com/

Nina K's Luviee berkata...

DONE FOLLOW U....DO FOLLOW ME BACK http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html

suhaina laui. berkata...

salam perkenalan...sesi terjah dari kempen ;)


http://umieakif.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Cik Rose Cute berkata...

dari segmen yg sama...follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

j-yung berkata...

Hello, dr segmen sama. follow sini gak. follow balik tau? :D

-fa- berkata...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg sama .^^)
dh follow awak, & salam kenal (^^,
singgah2 la ke blog sy jugak hkey ^^)
http://farahizyan.blogspot.com/
tqsm.daa~ (",)

shasa_fiez berkata...

dtg dr kempen yg sama... done folo u.. salam kenal dan mengenali rakan blog..^^

http://shasafiez.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique berkata...

hi there..i already follow you..follow me back k..thanks..dari kempen yg sama.

http://alkhattabbatik.blogspot.com

Ahmad Hisyam berkata...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Eza Boom Boom :) berkata...

Assalamualaikum! Tok.. Tok.. Tok..! Ada sape-sape kat dalam?? Eza nak masuk rumah ni…Hehe.. Singgah sini sebagai tetamu.. jempot g blog Eza jugak ekk… ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

~ Eiya temBam ~ berkata...

follow me back ples....:p
http://storyaduhh.blogspot.com

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ berkata...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

IntaNBerliaN berkata...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya berkata...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

tOyO berkata...

follow jgn x follow..hehe

http://toyopoyoz.blogspot.com/2011/10/kempen-tingkatkan-jumlah-followersekk.html

KhAiReDzAiMy berkata...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama & Follow...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

shahdiana berkata...

salam perkenalan...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

join segmen sama..dah follow sini....

Isabella Bag House berkata...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia