Blogger ! Jom Kenal

Blogwalking....blogwalking lagi...dan lagi....

Lalu, terjumpa lah lagi segmen yang menarik cenggini...hehe :p

Segmen nih genk corner yang seponser 
(salah satu blogger yang shaye follow)..hehe :p




Jom berkenalan dengan shaye...nak citer ckit mengenai diri shaye...

Shaye nih lahir kat Perak..
Tapi, membesar kat Selangor
(memang selalu mengaku anak Selangor pun)..hehe :p
Shaye baru jer bergelar blogger..tapi,dah buat blog nih dari tahun 2007...
Akaun yang lame telah di delete atas sebab nak hasilkan blog baru yang lebih bersemangat!!!
Tak mau jadi terbiar macam blog sebelum nih....
Shaye berharap, agar shaye dapat terus menjadi seorang blogger...dan bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam jer..hehe :p


Hamboih, panjang lebar lak citer..hehe...jadi, kalau korang yang laen nak join, meh la KLIK KAT LINK NIH


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

17 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

c genk bah ne berkata...

maksi sebab sudi join ^^


JOM TERJAH PESERTA LAIN

nurul nabila bt medan berkata...

dri segmen sama ^^
salam kenal +_+

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

Mrs.A~ berkata...

hye awak,sy dr segmen sama,jemput singgah dan follow blog sy ye :)

cahayamata berkata...

salam kenal..saye dr segmen yg same....selesai sudah follow blog awak....

shiema sufian berkata...

shiema singgah dan follow sini. jom terjah, singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom !

mimie.. berkata...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yang sama...
follow ur cute blog~

(^__^*)

j-yung berkata...

hello, dr segmen yg sama. kite follow sekali. follow balik tau?

eyryn berkata...

hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
nak kenal boley tak ? hehe :)
meh laa gi blog ryn jugakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Mira Adzlia berkata...

@eyryn hehe...thanks dear..ley jer..meh kite kenal2... :)

Areliff berkata...

datang dari segmen yang sama :)..

rerajin melawat la kat sini ye
http://www.areliff.com

:))

NasZ berkata...

singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

Diyana Ali berkata...

hai salam kenal , dtg dr segmen same, jemput dtg blog sy :))

salwaismail berkata...

Hi! saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya pulak? :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

salwaismail.blogspot.com

KiMiE berkata...

singgah sini :)

Haniada berkata...

dtg dari segmen yg same..
jom singgah cniey pulak..
http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

~ ADANDO ~ berkata...

salam perkenalan dan persahabatan.

from: adando.blogspot.com

lady butterfly berkata...

salam kenal n singgah cni dr segmen yg sama..da folo...

id follower: mama shima

http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia