Jom Cari Follower!!



Tengah-tengah melayari internet di tengah-tengah malam sewaktu tengah-tengah blogwalking, terjumpe la satu blog nih yang wat satu segmen 'Jom Cari Follower'.....OMG...Owh Menarik Giler...hihihi..suke sangatt......  :)


Jom...jom....join..


Klik link kat bawah nih jer :)



♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

10 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Selendang Merah berkata...

thank sudi join segmen nie...sy dh follow wak...

selamat jadi kawan blog...

sy bg tips sikit kat wak...lau nak lagi ramai kawan blogger wak kena rajin blogwaking secara x langsung lama-kelamaan orang akan mula mengenali blog wak..gud luck dr selendang merah

Mira Adzlia berkata...

@Selendang Merah time kasih utk tips awk yg sgt bergune tuh.... :)

Mrs Lurve berkata...

salam kenal, dh follow kamu dr segmen yg sama, sudi2 follow Mrs Lurve kembali..tq


http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/jom-cari-follower.html

Mira Adzlia berkata...

@Mrs Lurve hehe..macih..macih...ok.slmt bknalan.shaye juge sudah follow kamu :)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

i pun dari segmen yg same...follow sini jgk lah

nice entry, nice blog...terbaikk!!!

to my blog - Acapsuur (>,<)

Sekamar Rindu berkata...

singgah flo ur blog

Mira Adzlia berkata...

@asyrafNAKjadiLEBIHbaik time kasih byk2... :)

Mira Adzlia berkata...

@Sekamar Rindu hehe..jemput2 sggah..macih sbb sudi sggah :)

sunz sulaiman berkata...

Kia dari segmen sama kan.. Salam Perkenalan Mira.. Ikhlas dari Mama Arief a.k.a. dsunzsulaiman.. =)

CikHoneyBee berkata...

Salam.. Cikhoneybee dtg dr segmen yg sme... salam kenal.. jemput ke blog ya :)

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia