Mentekadarah di Bilik Ais

Assalammualaikum...


Hujung minggu yang indah ini, mama shaye kate dah penat nak masak...shaye pulak, bukannye malas nak masak...bukannye tak tau masak.......cume tak tau nak masak ape (cet...ayat cover line seh)....
Jadi, jawapannye....makan kat luar ler..


Tetibe pulak, teringin nak makan kat Ice Room...nih sume gara-gara tertengok gambar makanan yang sangat menyelerakan dalam blog seorang blogger yang shaye follow.....


Dengan penuh semangat kelaparan kami pun keluar dari rumah menuju ke The Strand, Kota Damansara....Pusing punye pusing punye pusing, akhirnye jumpe gak ar 'Bilik Ais' atau name sebenar beliau ialah 'Ice Room' yang kaler nyer kehijauan ala-ala pokok pisang....




Perut memang da lapor giler.....Tanpe pikir lame sangat, ini la menu kami order......


list order..

 air epal ngan asam boi...pergh.....masam tapi sedap....

ini namenye Mango Pomelo Snow Ice atau nama timangan beliau
 eskrem mangga
(RM 7.90)

nih mama shaye yang order 'Spagetti Bolognese Chicken'
(RM 7.90)

yang nih, shaye yang punye!!!'Black Pepper Chicken Rice'...tapi sayangnyer....tak dapat abiskan keseluruhan sebab perut dah ketiadaan ruang kosong....
(RM 10.90)

hihi...sedang mencube menghabiskan walaupun sebenornye udah senak perut nih...hihi


comel tak??comel tak??hihihi

sedang memikio biler nak datang lagi....


http://matcuoi.comSambil berjalan menuju parking kete, seberang jalan Ice Room ader 'Restoran Sekinchan Ikan Bakar'....walaweh.....OMG!! Oh Menarik Giler!! Memang memanggil-manggil kami ke sane pulak...Opsss....tapi bukan arinih yer....aish...perut dah penuh dah...Esok masih ader kan....Jadi, kami reserve  kedai nih untuk next week munye program...hehe 


Amacam??Sekinchan sekarang sudah sampai Kota Damansara tau...dasat kan!!
Apa lagi.....Jum Serang!!
p/s penaja : makan untuk hidup...bukan hidup untuk makan yer!!hehehttp://matcuoi.com

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

2 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Cik Lia Lomi berkata...

wah menawan kalbu betul eskem mangga tu.

Mira Adzlia berkata...

@Cik Lia Lomihehe...rupe da menawan apatah lg rse...sies cik lia mmg sedap tau... :p

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia