Yang Mane Harus Shaye Pilih?

Assalamualaikum....


Adoyai...shaye tengah konpius nih...tak tau nak wat pilihan....dua-dua pun baik....
Eh...eh...eh...ayat macam nak pilih calon suami pulak  kan..


Sebenarnyer, shaye tengah konpius nak pilih pasukan mane untuk disokong....Sume nih gara-gara Piala Malaysia 2011.....Perlawanan antara Terengganu dan Negeri Sembilan...


Perlawanan nih diadakan kat Stadium Shah Alam, Selangor....start pukul 8.45 malam.....tapi, untuk pengetahuan korang yang luar dari kawasan Shah Alam, area Shah Alam dah sesak dari awal petang lgi..dekat area stadium, dah ramai dah penyokong Terengganu yang dah sampai...pastuh, kat jalan raya memang banyak lah bas-bas, kete-kete, van-van, yang siap bawak bendera pasukan masing-masing...tapi kebanyakan yang shaye nampak memang penyokong Terengganu..semangat giler weh!!


shaye kunun nak jalan-jalan la kat Tasik Shah Alam tuh....sekali penuh da.....Wet World yang selalunye tak lah bape padat sangat, tapi arinih memang untung ma!!!



                                VS




Adeh...yang mane satu nih??


Shaye nih lahir kat Perak...




Mama ngan abah pun asal dari Perak....


Tapi kami dah lame bermaustautin kat Selangor. Shaye memang dari umur 5 taun kat Selangor...dah kire jadi anak Selangor dah...hehe..Kalau ikut kan hati, memang shaye penyokong Selangor, tapi sayangnyer, Selangor tak dapat masuk final...huhu..dorang saje tuh kasi can kat Terengganu ngan Negeri Sembilan...hehe...Red Giant always in my heart...eceh :p



Erm...keje...keje pulak kat area Kuala Lumpur.....


Opis coming soon nih kat Putrajaya....



Jadi...pasukan negeri mane patut shaye sokong nih??Takdela pulak kaitan ngan Negeri Sembilan atau Terengganu.....tapi nak sokong jugak....

Sokong mane??

*
*

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ha...shaye sokong pasukan mane yang menang la....ley cenggitu??
http://matcuoi.com


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

6 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

NasZ berkata...

saya pun. sokong mana yang menang gak. hehehe.

Princess Nur berkata...

akak sokong kelate..gomo kelate gomo! hihi..*salam kenal*

Mira Adzlia berkata...

@NasZhaha..marilah bsame sokong pasukan yg akan menang :p

Mira Adzlia berkata...

@Princess Nurhehe..ala..tp kelate dok msuk final la kak...hihi....kite tgk nex year cmne.. :p

ANNUR berkata...

sy sokong kelate! eh, xmasuk piala malaysia plak. =.=''


u've been tagged. tapi xkesah la nak join ke tak. ;)

Mira Adzlia berkata...

@ANNURxpe..taun dpn kite skong kelate...hihi...

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia