Bukan Ahmad Nisfu...tapi Nisfu Sya'aban

Assalamulaikum...

Salam nisfu Sya'aban untuk sume umat Islam.ha..jangan kang ader yang tak tau ape itu Nisfu Sya'aban, dibantainya kata Ahmad Nisfu yang tuan direktor tuh pulak...hihihi

Di malam yang penuh rahmat nih, saya ingin mohon maaf secara terbuka di sini kepada semua yang kenal rapat, yang kenal gitu-gitu jer, yang tak berapa nak kenal, yang kenal tapi ingat-ingat lupa, yang kenal tapi buat-buat tak kenal dan yang tak kenal dan tak cinta....hihihi...

Malam Nisfu Sya'aban merupakan malam yang penuh dengan barakah..Buku catatan amalan kita akan dibawa naik oleh malaikat..dan akan ditukar dengan lembaran baru.....

Alhamdulilah....tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadan....semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik dan umur yang panjang untuk menyambut kedatangan bulan mulia yang hanya datang sekali dalam setahun...

**Selingan : arinih pun ari jadi abah....hehe..walaupun dah wish secara personal, nak jugak wish kat belog nih (padahal abah tak baca pun belog..hihi).....happy besday abah...semoga panjang umur dan murah rezeki...terima kasih kerana jadi abah yang sangat baik untuk saya, walaupun saya adalah degil dan suka makan bergedil....

Sekian ~~
♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

4 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

AdanyaKauUntukku berkata...

happy birthday untuk abah awak juge......

dan salam nifsu syaaban

Rahmah Ram Ram berkata...

Salam Nisfu Syaaban Mira...dan Selamat hari Lahir Pakcik semoga panjang umur dan murah rezeki... :-)

MAY berkata...

wah..skrg da pki tudung ek..;)

Cik Lia Lomi berkata...

ucapkan selamat datang pada ramadhan yang akan tiba. :D

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia