Isteri Sendat Suami Melekat

Assalammualaikum...

**sumber gambar daripada facebook

Khamis yang terkata....(selalunya wordless Wednesday kan)....
Mana tak terkata nya cuba tengok ayat kat atas tu...hihihi

Ops..ops...bukan niat nak melucah yer..terutama di bulan Ramadan ini...
Tidak juga mau menyinggung perasaan mana-mana pihak...
Tidak juga mau mengaibkan dan menghaibkan sesiapa...
Atau pun menjaja cerita yer...
Sebabnya ini pun iklan atau promosi secara terbuka kan..
Sekali pun saya tak post gambar nih, poster nih dapat dilihat secara terang-terangan kan..kan..kan...

Cuma sekadar berkongsi pada korang semua...
Apa persepsi korang tentang iklan yang cenggini??
Bagi saya, iklan cenggini tak berapa sesuai untuk tontonan umum..
Terpulanglah pada masing-masing untuk menilai..yer dak...

Sekian~~

p/s : Bukan mencari salah..bukan suka-suka mengkritik...sekadar perkongsian suatu realiti hari ini...

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

12 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

- abdul hadi abdul muti - berkata...

iklan macam jual benda-benda ni selalu macam ni. dulu yang ada perempuan gigit lidah tu. lepas tu,ada iklan kacip fatimah ni, tulis,mahu try saya? tak paham betul.nak melucah je kejenya. cubalah jual elok2 sikit yedak?

Miss BaNu berkata...

betul3x mmg x sesuai laa kan..

Mia Liana berkata...

sesuai ditonton untuk mereka yang sudah mendirikan rumahtangga je... :)

HanaNabihah berkata...

err...tak mampu nak komen apa-apa =.='

roziahojijie berkata...

Nak melariskan barang , macam2 teknik yg digunakan .. :)

Momo berkata...

dapat tau iklan ni bila my cuzzie post kat fb..ape ntah iklan ni.ish..

Siti Hayati Nur berkata...

waaaaaaaaaaaaaa. kemain lagik iklan gitu !

Cik Rongoks berkata...

iklan pe benda la cmtu. adoiii

nazirah berkata...

tu la iklan2 skrg ni
macam makin melampau je
aih..

Azham Vsvc berkata...

Oh mak kau hahaha....ish ada iklan2 mcm ni yg x sesuai dgn kanak-kanak la kan...terutamanya yg dah pandai membaca...jenuh ibu bapa nak terangkan kat anak-anak....

puteri kasih berkata...

iklan-iklan sebegini tak sepatutnya dikeluarkan..

aKSARAfENDI berkata...

dorg da xde idea sgt la tu..iklan ntah hape2 je..klo ye pn nk promote produk, byk cra lain..iklan scara kiasan pun bole..xyah le nak terang2 mcm ni..malu je..

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia