Moody Monday # 3 _ Dejavu



Assalamulaikum....

"Mengantuk tahap gaban weh".....
Itulah perkara yang sedang saya alami sekarang....huhuhu...aish...suka hati melentok di meja kerja jam-jam segini....jadi, bingkas saya bangun lalu tangan mencapai tetikus dan papan kekunci seterusnya menaip post baru untuk belog  (pergh!!penggunaan Bahasa Melayu yang sangat mantap di situ...huhu)

Tetiba dejavu....kenapa time moody-moody di ari Isnin nih cite pasal dejavu lak nih...nih semua gara-gara sangkut dengan perkara-perkara kat bawah nih;

(1) Window Media Player pada PC berjenama Hp nih asik memutarkan lagu Dejavu nyanyian penuh perasaan dari Shila Amzah berulang kali..sampai saya rasa memang dah boleh 'feel' lagu nih...feelin abis lah....

(2) Drama Dejavu di Kinabalu....jalan cite best....tapi kadang-kadang tak bape minat sangat tak tau kenapa...mungkin sebab tak suka bila si nadira tiba-tiba berubah hati kepada amar sedangkan tunangnya si bazli tu sangat lah sayangkan beliau....aish..tetiba rasa tak suka bab berubah hati nih.....(emosional terlebih lak)....
(3) Mimpi yang fantasi berlaku di alam realiti.....banyak kali dah jadi...kalau mimpi yang best okey la kan..tapi kalau tak best, biarkan lah ia terus jadi mimpi saja....
Kalau korang yang belum tau nak tau ape tu dejavu..... Perkataan Dejavu tuh sebenarnya berasal daripada perkataan Perkataan Deja Vu berasal daripada Bahasa Perancis yang bermaksud 'already seen' ataupun dalam bahasa melayu 'pernah dialami"
Sekian~~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

1 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

misz_eyza berkata...

wooo itu ka maksud dejavu hihi baru eyza tahu...

best ekk lagi dejavu tue? tak penah dengar lagi...drama tue pun tak tengok walaupun semua org kata citer dia best hihi emtah ler rasa tak menarik pun masa tertengok sekali tue

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia