Undilah Lyssa

Assalamualaikum....


Petang-petang yang mengantok gini, dengan hujan yang turun membasahi bumi, memang menambahkan lagi kesyahduan di hati untuk menikmati tidur..tapi apakan daya, daku tak berdaya...eceh...


Undilah Lyssa!!!


Apahal la tiba-tiba nih ek..dah macam PRU lak...ok ini bukan PRU tapi ini adalah panggilan dan seruan kepada anda-anda semua untuk mengundi Cik Lyssa Faizureen blogger pemes amos kita nih dalam Levi's Curve ID Blogger Award....



Cara nak mengundi :


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .

3. Register terlebih dahulu !

 


4. Isi apa yang patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .


 

5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .

6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !


** Cara-cara nak memasak eh..eh...mengundi adalah dikopi daripada blog Lyssa sendiri...hihi (boleh yer cik Lyssa??)

jadi, jum lah undi ramai-ramai.....saya pun dah bukak link tu..tinggal nak mengundi jer nih...oopsss...kena daftar dulu..hihi

Sekian~~

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

11 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

IntaNBerliaN berkata...

mesti ramai yg nak undi lyssa... good luck utk lyssa :-)

fieda berkata...

good luck utk lyssa..

Lyssa Faizureen berkata...

wahh . wahh .teruja nyaa . nanti tengok lah kat blog lyssa ye bagi siapa yang dah buat entry untuk Lyssa :)

hairy berkata...

sama!..hehe

MISS Z BERCELOTEH berkata...

meronda kat sini..
meh ke blog miss z pula

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/miss-z-dah-vote-korang.html

Fieka berkata...

Good luck for sis Lyssa! btw, jemput ke blog Fieka. :)

Cioccolato World berkata...

dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

jom nak hadiah dari dieya?
http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

MrPetak Talks berkata...

http://www.mrpetak.com/2012/07/segmen-vote-lyssa-now-mrpetakcom.html

Datang singgah Vote n Follow #509

teratai berkata...

vote vote
^_^

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

miz ruha berkata...

jom jom!! kita pakat vote lyssa,,,

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ berkata...

Jom tengok koleksi GIVEAWAY yg sudah yaya join . Alang2 , join la sekali . Hadiahnya konfem buat korang tak pejam2 mata . Jom serbu !!!

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/ramadhan-yang-dipenuhi-dengan-giveaway.html

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia