Filem Minyak Dagu

Assalammualaikum...

Seram....
Takut...
Seram.... ngeehihihihihi *ala-ala mengilai*

Ni semua gara-gara dok tengok online filem 'Minyak Dagu'....

Pelakon filem ni memang best..iaitu kak yong...opsss.. Yana Samsudin...Fizo Omar dan Fezrul Khan...

Okey..tak mau tulis sinopsis dia...Cukup saya kata filem ni berkisar dendam seorang bekas tunang yang telah menggunakan 'minyak dagu' a.k.a minyak orang mati untuk membalas dendamnya itu....

Bagi saya, filem ni 'Okey'...
Tak bosan tengok...
Seram jugak weh..terkejut-terkejut tengok...*tanjat gegurl*...
Lakonan mantop dari Yana....

Yang penting, ada pengajaran di sebaliknya...
Pengajarannya adalah, janganlah kita menggunakan ilmu sihir untuk memenuhi keinginan kita...Jangan menyimpan dendam kesumat....

"Kau Pasti Menjadi Milikku"

Jum tengok filem ni sambil kunyah Kerepek Nangka ....
Tengok kat mana?
Tengok online la..hihi
sila klik link kat bawah ni


**Tekan jer kat 'button play' warna merah tu....pastu, klik la kat button yang kanan sekali tu untuk tumbesaran skrin...

enjoy ur movie..hihihi

nota kedekut : mampu tengok online jer, pasal gaji belum masyuuukkk.....owh...yer..nanti ada filem baru Yana.. Wawa Semput... 31 Januari 2013 nanti..ada sesapa mau belanja??hahaha ^_^

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

9 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

aQu Mad berkata...

mad takut tengok citer hantu.. err

Papa Mifz berkata...

tak suka sangat tengok cerita hantu, tak suka perasaan terkejut...hehe

AdanyaKauUntukku berkata...

ngeri gak nak tengok
tengok preview je pun dah ngeri...

Mia Kassim berkata...

Nanti nak beli dvd dia.....hehe

Aziela berkata...

Ini kalau hubby akak tau nie, mesti dia paksa akak pergi. Mintak2lahhh dia x tahu. Fuuh.

Kesuma Angsana berkata...

nk tgk jugak ni

hajar berkata...

mcm best jer... ade mase nanti nk tgk lah...

QasehnyaRania berkata...

blom tgk lagi la :D
harus tonton ni:D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xdan g nk tgk ni

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia