Kerepek Nangka & Nanas

Assalammualaikum...


Makan..makan..dan makan lagi..

Ha..kali saya nak memperkenalkan satu produk yang sememangnya sedap, lazat dan berkhasiat..eh...*dah macam duta jer*

Kepada yang suka mengunyah makanan ringan, snek, jajan atau seangkatan dengannya, inilah satu produk yang lebih sesuai untuk korang...

Taraa!!!

inilah dia kerepek nangka

yang ni kerepek nanas Lea Frito.... *dah bunyi Mexico pulak*


Yang pasti, kerepek ini tidak digoreng menggunakan minyak...

Sebaliknya menggunakan teknologi pengeringan vakum.. 

*yang ni saya tak tau....membayangkan adakah macam vakum habuk kat rumah...erm..pikir..pikir*

Kandungan nutrien dalam kerepek



rupa bentuk kerepek nanas....kerepek nangka, telah habis dimakan sebelum diambil gambar..hehe

Duta kerepek yang suka merepek


Serius cakap, bagi saya, memang sedap kerepek ni...
Fuhhh....terbaek la...
Rasa dia macam makan buah yang betul tu....
Bezanya, cuma buah berair...tapi kerepek ni ranggup dan kering...Rasa manis, masam masih sama macam buah yang asli tu...

Dan..
Yang paling penting..ia buatan MALAYSIA....cayalah!!!

Untuk maklumat lanjut boleh tengok kat Laman Web rasmi syarikat Cemara Food Industries ni....

Jualan?
Opss...kalau kat pasaran tak tau la kat pasaraya ada ke tidak...
Sebab saya pun dapat free kawan seopis bagi sampel...Kami tukang test je..hahaha
Tapi, lepas nih, kena beli la kn...
Sepaket RM 5.00

Ahah..kalau nak beli online pun boleh..pergi je kat Laman Web..Klik jer kat gambar troli tu dan ikut arahan seterusnya.....

Wah....semakin mudah mau beli belah walaupun kerepek...

Selamat memakan makanan yang lebih sihat

Pesanan makanan sihat hidup cergas hati senang ini daripada Mira Adzlia....

Chalo Bete...

See u soon uolls
Tata titi tutu
Sekian
Wasalam

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

15 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

hazwan hairy berkata...

xpernah jumpa lagi kerepek ni..teringin nak rsa..mohon beli kan :-(

aQu Mad berkata...

lorh, kat sini lom ada jual lagi,apuuu

ieda berkata...

rasanya macam pernah tgk kepek nie .. masa jualan di karnival pertanian dan asas tani di pekan dulu .. hurmm leh beli online ok lah kan ..skrg nie org suke beli online ;)

ayut berkata...

kerepek ke ni??nangka pon ada??biar btul...

Mia Kassim berkata...

tak pernah rasa lagi....baru tahu ada kerepek nenas....

combi berkata...

owh..unik unik

Cik Yatt berkata...

wah first time dgr ada krepek ni.. *singgah

Kesuma Angsana berkata...

wah x pernha cuba lgi ni. nampak cam best je

adza irdawati berkata...

minta sebungkussssssssss hehehe

mama_umar_maryam berkata...

mkn kepek rmi2 lagiii best

QasehnyaRania berkata...

tak penah try lagi.
mira, ada lagi tak?
bak mai sebungkus :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nk try juga la

Tanpa Nama berkata...

Blh dptkan contact kawan yang jual tu?

Ahlan berkata...

Saya ada kerepek nangka ni. Tujuh hari tuju malam tak tidok nak cipta kerepek ni. La ni barulah jadi. Kerepek saya ni gebu macam manis tujuh belas. La ni saya nak pasarkan
ada berani tel/sms: 014-2378753. On line pun boleh e mail: ahlanomar@yahoo.com. harga boleh runding.

cemara food berkata...

Leafrito

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia